MANIDEA SHOP
Korpa

SEPTEMBARSKA AKCIJA: Opremite Se za Aktivan Jesenji Pocetak!

Dragi ljubitelji fitnesa,

Stigli smo do meseca septembra, vremena kada se pripremamo za aktivnu i zdravu jesen. Da bismo vas inspirisali da ostanete u formi i ostvarite svoje fitness ciljeve, predstavljamo vam našu SEPTEMBARSKU AKCIJU na fitnes opremu!

Sve do kraja septembra, imate priliku da iskoristite EKSKLUZIVNI POPUST OD 20% na sve odabrane fitnes rekvizite u našoj ponudi. Bez obzira da li ste početnik u svetu vežbanja ili iskusni fitness entuzijasta, u našem asortimanu pronaći ćete nešto što odgovara vašim potrebama.

Zašto da iskoristite SEPTEMBARSKU AKCIJU:

  1. Širok Izbor: Naša akcija obuhvata asortinam noviteta iz oblasti fitnes opreme - podesivi tegovi - bučice, premium bosu loptu, nastavci za sajlu, viseće hvatove, rolere za masažu, bufallo i log on šipku i drugo. Bez obzira na vašu preferenciju, sigurno ćete pronaći nešto što vam odgovara.

  2. Kvalitet Garantovan: Svi naši proizvodi su pažljivo odabrani i provereni kako biste dobili vrhunski kvalitet i trajnost. Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mestu.

  3. Stručni Saveti: Naš tim stručnjaka za fitnes stoji vam na raspolaganju da vam pruži savete o tome koji rekviziti iz akcije odgovaraju vašem nivou veštine i postizanju vaših fitnes ciljeva.

  4. Uštedite Novac: Sa popustom od 20%, možete da uštedite znatnu sumu novca i opremiti svoj kućni teretanu ili dopuniti svoju postojeću opremu.

  5. Zdravlje i Energija: Investiranje u svoje zdravlje je najbolji poklon koji možete sebi dati. Aktivno vežbanje pomaže da ostanete energični i zdravi tokom cele godine.

Ne propustite ovu izvanrednu priliku da unapredite svoj fitnes režim po povoljnim cenama. Posetite našu online prodavnicu i odaberite svoje omiljene rekvizite danas.

Za sve dodatne informacije i narudžbine, kontaktirajte nas putem telefona ili posetite našu internet stranicu. SEPTEMBARSKA AKCIJA traje do kraja meseca, zato požurite i iskoristite ovu jedinstvenu ponudu.

Neka septembar bude mesec u kojem ćete napraviti korak ka boljem zdravlju i kondiciji. Vaša teretana je samo korak daleko!


T bar dodatak za šipkuSa T bar dodatkom za šipku uz pomoć šipke i 3 D zgloba i različitim težinama tegova , možete izolovati mišiće leđa i lopatica, mišiće vrata i ramena. Prenosiva zakrivljena čelična ručka obložena neklizajućom gumom pogodna je za olimpijske šipke od 50 mm i standardne šipke ..
2.400,00 RSD 3.000,00 RSD
ALUMINIJUMSKI FLIP LOCK OSIGURAČI FI 50MMNajbolji izbor za osiguranje tegova prilikom bacačkih disciplina. Izdržlivi, neoštećuju šipku i jednostavni za montažu.Boja: metalik crvena s   ..
2.240,00 RSD 2.800,00 RSD
Hip thruster klupa Karakteristike proizvoda:klupa idealna za hip thrust vežbe za jačanje mišića karlice, kukova i gluteusa pogodna za jednostavno korišćenje elastičnih traka i/ili slobodnih tegovaDimenzije: 158 cm (D) x 62 cm (Š) x 45 cm (V)   ..
21.520,00 RSD 26.900,00 RSD
PREMIUM BOSU LOPTAPREMIUM BOSU LOPTA Experience Fitness je rekvizit za ravnotežu sa ravnom podlogom, koja korisniku pruža nestabilnu površinu na kojoj može izvoditi vežbe za angažovanje različitih mišićnih grupa. Prednost premium bosu lopte Experience Fitness je njen elipsasti oblik, široko polje os..
9.600,00 RSD 12.000,00 RSD
ROLER ZA MASAŽU YES4ALL SREDNJE TVRDOĆE 36CM X 14 CMRoler za masažu YES4ALL  je specifičan UMERENO AGRESIVAN reljefni roler idealan za duboku stimulaciju mišićnog tkiva. Agresivnom i dubokom masažom i stimulacijom mišićog tkiva zahvaćenog čvorovima (bolnim ugrušcima mlečne kiseline u mišićnom t..
1.760,00 RSD 2.200,00 RSD