MANIDEA SHOP
Korpa

Klupe, stalci i dodatna oprema

Set od 5 nastavaka za lat mašinu brenda Fitness Experience pomaže vežbačima da postignu najbolje rezultate u treninzima na lat mašini. Odličan set dodataka koji će unaprediti vašu lat mašinu, bilo da je koristite kod kuće ili u komercijalnoj teretani. Izrađeni od visokokvalitetnog ug..
16.830,00 RSD 18.742,50 RSD
PRSLUK SA OPTEREĆENJEM - PRSLUK SA TEGOVIMA 20 KG PRSLUK SA OPTEREĆENJEM - PRSLUK SA TEGOVIMA 20 KG
-10 % Nema na stanju
Izazovite sebe i podignite nivo svojih vežbi uz vrhunski prsluk sa tegovima!Jedinstvena prednost prsluka sa opterećenjem - prsluk sa tegovima od 20 kg leži u tome što umesto običnih vreća sa peskom, ovaj prsluk sadrži čak 20 olovnih kocaka od po 1 kg. Ovo vam omogućava da lako prilagodite opterećenj..
11.232,00 RSD 12.480,00 RSD
PRSLUK SA OPTEREĆENJEM - PRSUK SA TEGOVIMA FORCE USA 20 KG PRSLUK SA OPTEREĆENJEM - PRSUK SA TEGOVIMA FORCE USA 20 KG
Nema na stanju
Poboljšajte svoj trening dodavanjem  prsluka sa tegovima  FORCE USA u svoju rutinu vežbanja! Ovaj prsluk omogućava dodatni otpor tokom vežbanja, pružajući vam mogućnost da maksimalno iskoristite svaki pokret. Materijali: Izdržljiv i udoban materijal koji omogućava slobodno kretanje to..
13.255,00 RSD
Nastavak za sajlu i lat mašinu - Ergonomski Triceps kanap sa anatomskom drškom poseduje jedinstveni dizajn i funkcionalnost. Egonomski hvat pruža dlanovima potpuni oslonac i prijanjanje, čime aktivirate najmanje 30% više mišićnih vlakana. Transformišite svoje tricepse ekstenzijama, bicepse fleksi..
2.880,00 RSD 3.600,00 RSD
Paralete - paralelne šipke dizajnirane su za izvođenje širokog spektra vežbi. Ove svestrane chin-up i dip paralelne šipke su odlično oružje za trening snage i za bilo koju rutinu vežbanja.Sa velikim ručkama koje vam omogućavaju da efikasno i udobno odradite trening, ove paralelne šipke se fokusiraj..
8.125,00 RSD
PRSLUK SA OPTEREĆENJEM - PRSLUK SA TEGOVIMA FORCE USA 30 KG PRSLUK SA OPTEREĆENJEM - PRSLUK SA TEGOVIMA FORCE USA 30 KG
Nema na stanju
Poboljšajte svoj trening dodavanjem  prsluka sa tegovima  FORCE USA u svoju rutinu vežbanja! Ovaj prsluk omogućava dodatni otpor tokom vežbanja, pružajući vam mogućnost da maksimalno iskoristite svaki pokret.Materijali: Izdržljiv i udoban materijal koji omogućava slobodno kretanj..
17.322,00 RSD
PRSLUK SA OPTEREĆENJEM 30 KG PRSLUK SA OPTEREĆENJEM 30 KG
Nema na stanju
Izazovite sebe i podignite nivo svojih vežbi uz vrhunski prsluk sa opterećenjem!Jedinstvena prednost prsluka sa opterećenjem od 30 kg leži u tome što umesto običnih vreća sa peskom, ovaj prsluk sadrži čak 30 olovnih kocaka od po 1 kg. Ovo vam omogućava da lako prilagodite opterećenje prema svojim že..
16.450,00 RSD
Soft Trening klupa za Hip Thrust i razvoj gluteusa brenda Experience Fitness je izuzetno kvalitetna i funkcionalna sprava za trening, koja je dizajnirana sa izuzetnom pažnjom i detaljima kako bi pružila maksimalan komfor i sigurnost tokom vežbanja. Ova mekana klupa za trening je ergonomski oblikovan..
18.400,00 RSD 23.000,00 RSD
Hip Thrust klupa je odlična za vežbe koji jačaju mišiće karlice, kukova i gluteusa. Ova klupa ima sve što vam je potrebno - udobno sedište i naslon za leđa koji omogućavaju pravilan položaj tela tokom vežbanja. Takođe, možete koristiti elastične trake ili slobodne tegove za dodatno opterećenje i pov..
26.900,00 RSD
Jednoručni  triceps kanap - nastavak za sajlu, napravljen od teškog pletenog najlona i ima dodatak za kuku od ojačanog čelika. Ovaj triceps kanap sa jednoručnim hvatom nudi udobno držanje i može se koristiti u teretani, fitness studiju ili za trening kod kuće. Konopac sa kukom..
1.400,00 RSD