MANIDEA SHOP
Korpa

Klupe, stalci i dodatna oprema

 Profesionalna multifunkcionalna klupaKarakteristike proizvoda: Napravljena od masivnih profila, izuzetno stabilna, sa perfektnim biomehaničkim karakteristikama Precizni varovi, čvrst i dugotrajan tapacirung  U kombinaciji sa multifunkcionalnim stalkom moguće raditi kom..
28.562,00 RSD 31.736,00 RSD
 SET NASTAVAKA ZA LAT MAŠINU  (15 NASTAVAKA)  SET NASTAVAKA ZA LAT MAŠINU  (15 NASTAVAKA)
-10 % Nema na stanju
 Poručite u setu i ostvarite popust!Komplet  nastavaka za sajlu i lat mašinu sadrži :  1 x Lat široki Pro Grip......................................4200,00 din   1 x Široki paralelni hvat ...................................3840,00 din   1 x Rav..
30.096,00 RSD 33.440,00 RSD
AB BLASTER –  AB BUSTER – AB BLAST STRAPSGurtne za laktove ( Ab Blast straps) odličan je rekvizit za razvoj trbušnih mišića. Specifičan položaj vežbača prilikom postavljanja laktova u ležište gurtni izoluje trbušne mišiće. Ovakav položaj vežbača ..
2.310,00 RSD
ARM BLASTERArm Blaster je specijalno dizajniran akcesoar uz pomoć kojeg postižete maksimalnu izolaciju bicepsa tokom vežbe pregiba sa EZ ili ravnom šipkom. Sundjerasta potpora za laktove pruža vam udoban osećaj prilikom izvodjenja vežbe.  Arm blaster je praktično zamena za Scot-ovu klu..
4.500,00 RSD
EZ  "W - HVAT"  nastavak za sajlu i lat mašinu za profesionalnu upotrebu hromirana ez "w - hvat"  šipka s rotirajućom kopčom. Rukohvat je obložen gumom protiv klizanja i radi sigurnijeg hvata namjenjena je izvoðenju velikog spektra  vežbi i b..
3.480,00 RSD 4.350,00 RSD
GHD – GLUTE HAMSTRINGS DEVELOPER GHD – GLUTE HAMSTRINGS DEVELOPER
Nema na stanju
GHD klupa za vežbe koje jačaju gluteus i zadnju ložuKarakteristike proizvoda:Vežbama na GHD klupi podstičete maksimalnu aktivaciju zadnje lože, jačate gluteu i donje deo leđa Omogućava izvođenje vežbi u punoj dužini kičmenog stuba, čime se jačaju i mišići opružači kičmenog stuba, koji se nala..
39.900,00 RSD
GURTNE ZA ZGIBOVE I MRTVO DIZANJE Gurtne za zgibove i mrtvo dizanje  je značajan deo fitnes opreme za ojačanje hvata i pomoć prilikom vežbanja . Izvođenje vežbi zgibova i mrtvog dizanja gurtne  za ojačavaje hvata će vam pružiti veliku prednost i olakšanje smanjenjem opterećenja na šakama ..
2.500,00 RSD
HIP THRUSTER KLUPA HIP THRUSTER KLUPA
Nema na stanju
Hip thruster klupa Karakteristike proizvoda:klupa idealna za hip thrust vežbe za jačanje mišića karlice, kukova i gluteusa pogodna za jednostavno korišćenje elastičnih traka i/ili slobodnih tegovaDimenzije: 158 cm (D) x 62 cm (Š) x 45 cm (V)   ..
26.900,00 RSD
JEDNORUČNI NASTAVAK ZA CROSS MAŠINU JEDNORUČNI NASTAVAK ZA CROSS MAŠINU
-20 % Nema na stanju
Specijalno dizajnirana jednostruki hromirani nastavak za sajlu ručica s rotirajućim rukohvatom. Kopčom se spaja na sajlu. Namenjena je izvoðenju vežbi veslanja i vučenja na lat mašini, cross mašini i sl.. Rukohvat je obložen gumom zbog boljeg gripa pri korišćenju.Uvoznik : Manidea Doo ..
1.560,00 RSD 1.950,00 RSD
Kaiševi za zglobove - kaiševi za noge za cross mašinu namenjeni za vezivanje oko članaka na nogama i izvodjenje vežbi za zadnju, unutrašnju i  spoljnu ložu butnih mišićana cross I Dual Adjustible Pulley ili u kombinaciji sa setovima guma u crevu.Kaiše..
1.500,00 RSD
KANAP ZA TRICEPS KANAP ZA TRICEPS
-20 % Nema na stanju
Specijalno dizajniran nastavak za lat mašinu,  kanap za triceps, savršen je za kontrakciju mišića tricepsa. Konopac je izuzetno izdržljiv i dolazi sa gumenim krajevima za maksimalnu udobnost prilikom izvođenja vežbi. Uvoznik : Manidea Doo..
1.800,00 RSD 2.250,00 RSD
Multifunkcionalna klupaKarakteristike proizvoda: Čvrsti i stabilni profili, kvalitetan tapacirung i odlična biomehanika Ugao podešavanja od 0 do 90 stepeni U kombinaciji sa rack-om može se koristiti za sve vrste vežbi dizanja tegova (benč, kosi benč, rameni potisak) ..
18.900,00 RSD
MULTIFUNKCIONALNI ROTIRAJUĆI  POJAS ZA ISTRČAVANJE MULTIFUNKCIONALNI ROTIRAJUĆI  POJAS ZA ISTRČAVANJE
Nema na stanju
• Rotirajući elastični pojas• Povećava brzinu i razvija snagu mišića koristeći težinu tela vežbača• Zakačite pojas za nepokretni predmet za individualni trening ili vežbajte sa partnerom• Rotacija pojasa od 360 stepeni omogućava kretanje u svim pravcima...
2.200,00 RSD
• Rotirajući elastični pojas• Povećava brzinu i razvija snagu mišića koristeći težinu tela vežbača• Zakačite pojas za nepokretni predmet za individualni trening ili vežbajte sa partnerom• Rotacija pojasa od 360 stepeni omogućava kretanje u svim pravcima...
1.890,00 RSD 2.100,00 RSD
NASTAVAK ZA LAT MAŠINU - DONJI KOTUR NASTAVAK ZA LAT MAŠINU - DONJI KOTUR
-20 % Nema na stanju
Hromirana kratka lat šipka za profesionalnu upotrebu sa rotirajućom kopčom. Rukohvat je obložen gumom protiv klizanja i radi sigurnijeg hvata, a namenjena je izvođenju vežbi veslanja, vučenja, biceps pregiba, triceps opružanja i slično.Dimenzije: Dužina 50 cmTežina: 2 kgUvoznik : Manidea Doo ..
2.400,00 RSD 3.000,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 43 (3 strana)