MANIDEA SHOP
Korpa

Klupe i stalci


Namena: Komercijalna upotreba, Fitnes Centri, teretane, fitnes studija  Brend: Fitness Experience Ponuda sadrži: 1 kom Profesionalna Ravna Klupa Napravljena od masivnih profila, izuzetno stabilna, sa perfektnim biomehaničkim karakteristikama. Precizni varovi, čvrst i dugotrajani..
17.640,00 RSD 19.600,00 RSD
FLAT BENCH -RAVNA KLUPA FLAT BENCH -RAVNA KLUPA
Nema na stanju
Profesionalna Ravna KlupaBrend: New PerformancePonuda sadrži: 1 kom Profesionalna Ravna Klupa vodećeg domaćeg proizvodjača iz oblasti fitnes opreme, stalaka i klupa za teretane i fitnes centre. Ova klupa je inspirisana poslednjom linijom (Pure Strength) klupa i stalaka iz ponude TechnoGym..
21.600,00 RSD
Rogue Dizajn Ghd Klupa  je namenjena razvoju gluteusa i zadnje lože. Obično vežbači dok izvode vežbe za zadnju ložu najčešće rade nožnu fleksiju, prilikom čega  se izoluju kukovi. S obzirom da je funkcija zadnje lože fleksija potkolenice i ekstenzija kukova  vežbom na GHD klupi ..
39.900,00 RSD
Hip Thruster sprava je najbolje pomagalo za hip thrust vežbu, koja je najefikasniji način povećanja snage gluteus maximusa, što je veoma bitno za poboljšanje sportske kondicije I oblikovanja donjeg dela tela. Hip Thruster omogućava korištenje elastičnih traka, slobodnih tegova ili kombinaciju i jed..
26.900,00 RSD
Ponuda sadrži: 1 kom HQ Profesionalna Multifunkcionalna Klupa Visokokvalitetna  klupa FitnessExperience je napravljena od masivnih profila, izuzetno stabilna, sa perfektnim biomehaničkim karakteristikama. Precizni varovi, čvrst i dugotrajan tapacirung čine ovu klupu atraktivnom, d..
31.736,00 RSD
Multifunkcionalna Klupa idealnog odnosa cene i kvaliteta. Za komercijalnu uptrebu u Fitnes Centrima i Fitnes Studijima. Čvrsti i stabilni profili, kvalitetan tapacir i odlična biomehanika. Ugao podešavanja od 0 do 90 stepeni, može se u kombinaciji sa Rack-om koristiti za sve vrste vežbi dizanja t..
16.500,00 RSD 18.333,00 RSD
Veoma praktičan i lako podesivi multifunkcionalni stalak uštedeće prostor u vašem klubu ili studiju. Lako se odlaže u stranu i zauzima minimalno prostora  kada se ne koristi. Posebno je pogodan za male prostore sa individualnim trenažnim konceptom, jer se na ovom stalku, u kombinaciji sa multi..
14.300,00 RSD 15.888,00 RSD
PROFESIONALNI STALAK RAZDVOJENI 250 KG MAX NOSIVOST PROFESIONALNI STALAK RAZDVOJENI 250 KG MAX NOSIVOST
Nema na stanju
Profesionalni Multifunkcionalni Stalak - razdvojeni/podesivi 250 kg max nosivost Namena: Profesionalna, komercionalna upotreba Ponuda sadrži: 2 kom profesionalni Multifunkcionalni Stalak razdvojeni/podesivi, vodećeg domaćeg proizvodjača iz oblasti fitnes opreme, stalaka i klupa za teretane i fitne..
37.000,00 RSD
PROFESIONALNI STALAK ZA ČUČANJ SA VRATILOM – RACK PROFESIONALNI STALAK ZA ČUČANJ SA VRATILOM – RACK
Nema na stanju
Profesionalni Stalak - Rack za čučanj sa VratilomBrend: New PerformancePonuda sadrži:  1 kom Multifunkcionalni Stalak - Rack za čučanj vodećeg domaćeg proizvodjača iz oblasti fitnes opreme, stalaka i klupa za teretane i fitnes centre. Ovaj Rack je inspirisan poslednjom linijom (Pu..
87.000,00 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)