MANIDEA SHOP
Korpa

Klupe za teretanu

Klupe za teretanu su sastavni deo treninga jer nude stabilnu površinu prilikom vežbanja. Klupe za teretanu pružaju neophodnu podršku potrebnu za izvođenje vežbi i dizanja tegova, promovišući pravilno držanje kako biste izbegli lošu tehniku, nepravilno držanje i povrede. 

Stalci za teretanu su uobičajen deo fitnes opreme koji često ide uz klupu za trening. Stalak za teretanu vam obezbeđuje sigurno izvođenje nekoliko različitih vrsta vežbi, uključujući:

  • Čučanj

  • Bench press

  • Potisak ramenima

  • Mrtvo dizanje 

U Maniea ponudi možete pronaći sledeće vrste klupi za teretanu.

Ravne klupe za teretanu 

Ravne klupe za teretanu se koriste pri izvođenju mnogih vežbi snage. Klupe vam omogućavaju da sedite, stojite ili ležite u pravilnom položaju dok vežbate. 

Multifunkcionalne klupe za teretanu

Multifunkcionalne klupe za teretanu su klupe koje možete podešavati prema visini i uglu, odnosno prema potrebi vašeg treninga. Kada je klupa postavljena na nagib od 15 do 30 stepeni, aktivirate druge mišićne grupe nego kada izvodite vežbe na ravnoj klupi. 

 Profesionalna multifunkcionalna klupaKarakteristike proizvoda: Napravljena od masivnih profila, izuzetno stabilna, sa perfektnim biomehaničkim karakteristikama Precizni varovi, čvrst i dugotrajan tapacirung  U kombinaciji sa multifunkcionalnim stalkom moguće raditi kom..
28.562,00 RSD 31.736,00 RSD
GHD – GLUTE HAMSTRINGS DEVELOPER GHD – GLUTE HAMSTRINGS DEVELOPER
Nema na stanju
GHD klupa za vežbe koje jačaju gluteus i zadnju ložuKarakteristike proizvoda:Vežbama na GHD klupi podstičete maksimalnu aktivaciju zadnje lože, jačate gluteu i donje deo leđa Omogućava izvođenje vežbi u punoj dužini kičmenog stuba, čime se jačaju i mišići opružači kičmenog stuba, koji se nala..
39.900,00 RSD
Hip thruster klupa Karakteristike proizvoda:klupa idealna za hip thrust vežbe za jačanje mišića karlice, kukova i gluteusa pogodna za jednostavno korišćenje elastičnih traka i/ili slobodnih tegovaDimenzije: 158 cm (D) x 62 cm (Š) x 45 cm (V)   ..
21.520,00 RSD 26.900,00 RSD
 LIVEPRO MULTIFUNCTIONALNI  TRENING BOX SETKreiran za funkcionalni trening, ovaj sve-u-jednom fitnes bench je najnovija ideja u rešenjima za fitnes klupe. Savršeno dizajniran da ubrza promene vežbi i poboljša sigurnost, čuvajući urednost odlaganja opreme. Može učiniti da vaš trenažni..
39.200,00 RSD 49.000,00 RSD
Multifunkcionalna klupaKarakteristike proizvoda: Čvrsti i stabilni profili, kvalitetan tapacirung i odlična biomehanika Ugao podešavanja od 0 do 90 stepeni U kombinaciji sa rack-om može se koristiti za sve vrste vežbi dizanja tegova (benč, kosi benč, rameni potisak) ..
19.800,00 RSD
PODESIVI MULTIFUNKCIONALNI STALAK BEZ GRANIČNIKAVeoma praktičan i lako podesiv multifunkcionalni stalak uz koji ćete uštedeti prostor u vašem fitnes klubu/teretani.Posebno pogodan za male prostore za individulani i poluindividalni trening, jer se na ovom stalku, u kombinaciji sa multifunkcionalnom..
18.900,00 RSD 21.000,00 RSD
Veoma praktičan i lako podesiv multifunkcionalni stalak uz koji ćete uštedeti prostor u vašem fitnes klubu/teretani.Posebno pogodan za male prostore za individulani i poluindividalni trening, jer se na ovom stalku, u kombinaciji sa multifunkcionalnom klupom, mogu raditi vežbe za sve ..
22.387,00 RSD 24.875,00 RSD
Profesionalni multifunkcionalni stalak - razdvojeni/podesivi 250 kg max nosivostiKarakteristike proizvoda:Idealan za uštedu prostora i multifunkcionalnu namenu, podesiv i po visini i širini oslonca za šipku Napravljen od masivnih profila, izuzetno stabilan, sa perfektnim biomehaničkim karakte..
39.000,00 RSD
Profesionalna ravna klupa za upotrebu u fitnes centrima, teretanama i sportskim klubovima, ali i kućnim teretanama.Ravna klupa je napravljena od visokokvalitetnih materijala, uključujući čvrsti čelični cevni okvir, i može da izdrži i najrigoroznije treninge. Benč klupa pruža glatku gornju površinu ..
12.900,00 RSD 16.200,00 RSD