MANIDEA SHOP
Korpa

Nastavci za lat mašinu

Set od 5 nastavaka za lat mašinu brenda Fitness Experience pomaže vežbačima da postignu najbolje rezultate u treninzima na lat mašini. Odličan set dodataka koji će unaprediti vašu lat mašinu, bilo da je koristite kod kuće ili u komercijalnoj teretani. Izrađeni od visokokvalitetnog ug..
16.830,00 RSD 18.742,50 RSD
Nastavak za sajlu i lat mašinu - Ergonomski Triceps kanap sa anatomskom drškom poseduje jedinstveni dizajn i funkcionalnost. Egonomski hvat pruža dlanovima potpuni oslonac i prijanjanje, čime aktivirate najmanje 30% više mišićnih vlakana. Transformišite svoje tricepse ekstenzijama, bicepse fleksi..
2.880,00 RSD 3.600,00 RSD
Jednoručni  triceps kanap - nastavak za sajlu, napravljen od teškog pletenog najlona i ima dodatak za kuku od ojačanog čelika. Ovaj triceps kanap sa jednoručnim hvatom nudi udobno držanje i može se koristiti u teretani, fitness studiju ili za trening kod kuće. Konopac sa kukom..
1.400,00 RSD
Kanap za triceps je specijalno dizajniran nastavak za lat mašinu i savršen je za kontrakciju mišića tricepsa. Konopac je izuzetno izdržljiv i dolazi sa gumenim krajevima za maksimalnu udobnost prilikom izvođenja vežbi. Transformišite svoje tricepse ekstenzijama, bicepse fleksijom, trbušne mišiće ro..
1.800,00 RSD 2.250,00 RSD
T BAR DODATAK ZA ŠIPKU T BAR DODATAK ZA ŠIPKU
Nema na stanju
Sa T-bar dodatkom za šipku, a uz pomoć šipke i 3D zgloba i uz tegove različitih težina, možete bolje izolovati mišiće leđa i lopatica,kao i mišiće vrata i ramena. Prenosiva zakrivljena čelična ručka obložena neklizajućom gumom pogodna je za olimpijske šipke od 50 mm i standardne šipke od 25 mm..
3.000,00 RSD
Viseći neklizajući hvatovi kugle za zgibove - nastavci za jačanje stiska šake odličan su rekvizit za razvoj snage hvata i snage kinetičkog lanca pokreta šaka – biceps – mišići leđa. Zakačite viseći nastavak za jačanje hvata za bilo koje vratilo ili Rack i možete ojačati hvat ..
2.890,00 RSD
Viseći hvatovi za zgib- nastavci za jačanje stiska šake  odličan su rekvizit za razvoj snage hvata I  snage kinetičkog lanca pokreta šaka – biceps – mišići leđa. Zakačite viseći nastavak za jačanje hvata  za bilo koje vratilo ili rack i možete ojačati hvat radeći zgibove ili ..
2.333,00 RSD
Triceps Pres Down - nastavak za sajlu i lat mašinu je prefinjeno kreirana, izvrsno dizajnirana zakrivljena hromirana šipka koja se kopčom jednostavno kači na sajlu. Ova šipka je posebno osmišljena da zadovolji zahteve profesionalaca u fitnes klubovima, omogućavajući im da..
2.400,00 RSD 3.000,00 RSD
EZ NASTAVAK ZA SAJLU - W HVAT EZ NASTAVAK ZA SAJLU - W HVAT
-20 % Nema na stanju
EZ nastavak za sajlu, poznat i kao W hvat, je odličan dodatak za vašu lat mašinu. Rukohvat je obložen gumom protiv klizanja, što omogućava sigurniji hvat i bezbednu upotrebu bez obzira koje pokrete izvodite. Ovaj EZ nastavak je namenjen za izvođenje velikog broja vežbi i definitivno je, bez alternat..
3.480,00 RSD 4.350,00 RSD
Ručice za cross mašinu, odnosno ručice za lat, izrađene su od visokokvalitetnih materijala koji im daju dugotrajnu izdržljivost i veoma udoban osećaj prilikom izvođenja vežbi. Drška je napravljena od poliuretana sa neklizajućom teksturom, a kaiš je od visokootpornog najlonskog platna. D-ring je izra..
1.500,00 RSD
Izvanredan jednostruki hromirani nastavak za sajlu sa inovativno dizajniranim rotirajućim rukohvatom pruža neuporedivu funkcionalnost i udobnost tokom vežbanja. Ovaj vrhunski dodatak, koji se lako pričvršćuje na sajlu, omogućava izvođenje vežbi poput veslanja i vučenja na lat mašini, cross mašini i ..
1.560,00 RSD 1.950,00 RSD