MANIDEA SHOP
Korpa

Pojasevi, prsluci i gurtne za vežbanje

AB BLASTER –  AB BUSTER – AB BLAST STRAPSGurtne za laktove ( Ab Blast straps) odličan je rekvizit za razvoj trbušnih mišića. Specifičan položaj vežbača prilikom postavljanja laktova u ležište gurtni izoluje trbušne mišiće. Ovakav položaj vežbač..
2.310,00 RSD
AB BLASTER – GURTNE ZA LAKTOVE– AB BLAST STRAPS PPREMIUMUnapredjena verzija gurtni za laktove ( Ab Blast straps premium) odličan je rekvizit za razvoj trbušnih mišića. Specifičan položaj vežbača prilikom postavljanja laktova u ležište gurtni izoluje trbušne mišiće. Ovakav položaj vežbača štiti l..
2.800,00 RSD
ARM BLASTERArm Blaster je specijalno dizajniran akcesoar uz pomoć kojeg postižete maksimalnu izolaciju bicepsa tokom vežbe pregiba sa EZ ili ravnom šipkom. Sundjerasta potpora za laktove pruža vam udoban osećaj prilikom izvodjenja vežbe.  Arm blaster je praktično zamena za Scot-ovu k..
4.500,00 RSD
GURTNE ZA DIZANJE TEGOVA, MRTVO DIZANJE I ZGIBOVE SA KUKOM - GURTNE ZA TERETANU SA KUKOM -PARGURTNE ZA DIZANJE TEGOVA, MRTVO DIZANJE I ZGIBOVE SA KUKOM - GURTNE ZA TERETANU SA KUKOM  je značajan deo fitnes opreme za ojačanje hvata i pomoć prilikom vežbanja . Gurtne za dizanje tegova i  za ..
2.500,00 RSD
GURTNE ZA DIZANJE TEGOVA, ZA TERETANU, GURTNE ZA ZGIBOVE I MRTVO DIZANJE - PAR Gurtne za dizanje tegova, za zgibove i mrtvo dizanje  je značajan deo fitnes opreme za ojačanje hvata i pomoć prilikom vežbanja . Gurtne za dizanje tegova i  za ojačavaje hvata će vam pružiti veliku prednost i ..
780,00 RSD
• Rotirajući elastični pojas• Povećava brzinu i razvija snagu mišića koristeći težinu tela vežbača• Zakačite pojas za nepokretni predmet za individualni trening ili vežbajte sa partnerom• Rotacija pojasa od 360 stepeni omogućava kretanje u svim pravcima...
1.890,00 RSD 2.100,00 RSD
Platforma-rampa za odizanje pete prilikom izvodjenja čučnja veoma je koristan prateći deo opreme u svakom fitnes centru i sportskom klubu.Platforma, tj rampa za čučanj služi da potporu i odizanje pete dok se izvode čučnjevi u cilju rasterećenja skočnog zgloba i smenjenje ugla u zglobu kuka. Time se ..
5.310,00 RSD 5.900,00 RSD
 Pojas za dodatno opterećenjeDimenzije:Širina pojasa u leđnom delu: 20cmŠirina pojasa u prednjem delu: 15cmDužina pojasa bez šnale: 110cmOpis proizvoda:Pojas sa lancem za dodavanje opterećenja.Izrađen od kvalitetnog neoprena i obložen sundjer..
1.980,00 RSD 2.200,00 RSD
Prsluk sa opterećenjem Izazovite sebe i učinite svoje vežbe malo težim sa prslukom sa opterećenjem! Osam isporučenih vreća sadrže pesak i svaka je teška 1,25 kg. Lako dodajte željenu težinu i učinite svoj trening teškim koliko želite, ili postepeno povećavajte intenzitet vežbanja polako povec..
4.400,00 RSD
Prsluk sa opterećenjem Izazovite sebe i učinite svoje vežbe malo težim sa prslukom sa opterećenjem! Osam isporučenih vreća sadrže pesak i svaka je teška 1,25 kg. Lako dodajte željenu težinu i učinite svoj trening teškim koliko želite, ili postepeno povećavajte intenzitet vežbanja polako povec..
5.500,00 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)