MANIDEA SHOP
Korpa

Najčešća pitanja

Možete platiti sa računa firme. Potrebno je da u okrivu načina plaćanja odaberete opciju plaćanje putem uplatnice.
Da, ali otkazivanje je potrebno uraditi u roku od 30 minuta nakon poslate narudžbine. Narudžbinu možete otkazati pozivom na broj telefona +381603390048 ili slanjem imejla na [email protected], [email protected].
Postoji mogućnost zamene oštećene robe, a način i uslovi pod kojima to možete učiniti opisani su u rubrici Reklamacije.
Ukoliko ste nakon poručivanja primili e-mail od nas sa potvrdom narudžbine i ukoliko Vas je kontaktirao naš prodavac, budite sigurni da je vaša narudžbina evidentirana.
Potrebno je da kliknete na dugme Prijava/Registracija, a zatim na link Zaboravili ste lozinku? nakon čega će biti potrebno da unesete Vašu e-mail adresu na koju ćemo Vam poslati link za resetovanje lozinke.
Od trenutka kreiranja narudžbine rok isporuke je 5 radnih dana u slučaju plaćanja robe pouzećem. Za narudžbine čije plaćanje se vrši avansnom uplatom putem elektronskog bankarstva ili uplatom u banci ili pošti, rok za uplatu je 5 dana od dana potvrde narudžbine, a rok isporuke je 5 radnih dana od evidentiranja uplate. Uobičajeno vreme za isporuku je 2 - 5 radnih dana. Detaljnije o isporuci možete pročitati OVDE.