MANIDEA SHOP
Korpa

Stalci, kavezi i klupe za CrossFit


Namena: Komercijalna upotreba, Fitnes Centri, teretane, fitnes studija  Brend: Fitness Experience Ponuda sadrži: 1 kom Profesionalna Ravna Klupa Napravljena od masivnih profila, izuzetno stabilna, sa perfektnim biomehaničkim karakteristikama. Precizni varovi, čvrst i dugotrajani..
17.640,00 RSD 19.600,00 RSD
FLAT BENCH -RAVNA KLUPA FLAT BENCH -RAVNA KLUPA
Nema na stanju
Profesionalna Ravna KlupaBrend: New PerformancePonuda sadrži: 1 kom Profesionalna Ravna Klupa vodećeg domaćeg proizvodjača iz oblasti fitnes opreme, stalaka i klupa za teretane i fitnes centre. Ova klupa je inspirisana poslednjom linijom (Pure Strength) klupa i stalaka iz ponude TechnoGym..
21.600,00 RSD
Rogue Dizajn Ghd Klupa  je namenjena razvoju gluteusa i zadnje lože. Obično vežbači dok izvode vežbe za zadnju ložu najčešće rade nožnu fleksiju, prilikom čega  se izoluju kukovi. S obzirom da je funkcija zadnje lože fleksija potkolenice i ekstenzija kukova  vežbom na GHD klupi ..
39.900,00 RSD
Ponuda sadrži: 1 kom HQ Profesionalna Multifunkcionalna Klupa Visokokvalitetna  klupa FitnessExperience je napravljena od masivnih profila, izuzetno stabilna, sa perfektnim biomehaničkim karakteristikama. Precizni varovi, čvrst i dugotrajan tapacirung čine ovu klupu atraktivnom, d..
31.736,00 RSD
Multifunkcionalna Klupa idealnog odnosa cene i kvaliteta. Za komercijalnu uptrebu u Fitnes Centrima i Fitnes Studijima. Čvrsti i stabilni profili, kvalitetan tapacir i odlična biomehanika. Ugao podešavanja od 0 do 90 stepeni, može se u kombinaciji sa Rack-om koristiti za sve vrste vežbi dizanja t..
16.500,00 RSD 18.333,00 RSD
PROFESIONALNA MULTIFUNKCIONALNA KLUPA NEW PERFORMANCE PROFESIONALNA MULTIFUNKCIONALNA KLUPA NEW PERFORMANCE
Nema na stanju
Profesionalna Multifunkcionalna KlupaBrend: New PerformancePonuda sadrži: 1 kom Profesionalna Multifunkcionalna Klupa  vodećeg domaćeg proizvodjača iz oblasti fitnes opreme, stalaka i klupa za teretane i fitnes centre. Ova klupa je inspirisana  poslednjom linijom (Pure Streng..
38.500,00 RSD
PROFESIONALNI STALAK RAZDVOJENI 250 KG MAX NOSIVOST PROFESIONALNI STALAK RAZDVOJENI 250 KG MAX NOSIVOST
Nema na stanju
Profesionalni Multifunkcionalni Stalak - razdvojeni/podesivi 250 kg max nosivost Namena: Profesionalna, komercionalna upotreba Ponuda sadrži: 2 kom profesionalni Multifunkcionalni Stalak razdvojeni/podesivi, vodećeg domaćeg proizvodjača iz oblasti fitnes opreme, stalaka i klupa za teretane i fitne..
37.000,00 RSD
PROFESIONALNI STALAK ZA ČUČANJ SA VRATILOM – RACK PROFESIONALNI STALAK ZA ČUČANJ SA VRATILOM – RACK
Nema na stanju
Profesionalni Stalak - Rack za čučanj sa VratilomBrend: New PerformancePonuda sadrži:  1 kom Multifunkcionalni Stalak - Rack za čučanj vodećeg domaćeg proizvodjača iz oblasti fitnes opreme, stalaka i klupa za teretane i fitnes centre. Ovaj Rack je inspirisan poslednjom linijom (Pu..
87.000,00 RSD
Zini nosač za šipke, gume i vijače idealan neizostavan je inventar u svakom Gym-u, CrossFit centru,  fitnes studiju ili kućnoj teretani.Odlaganjem guma, vijača, sitnih rekvitita i manjih šipki štedite prostor i obezbeđujete lakšu organizaciju  i urednost .Marka: Fitness Experience Materij..
5.940,00 RSD 6.600,00 RSD
ZIDNO PROPADANJE SA TRBUŠNJACIMA ZIDNO PROPADANJE SA TRBUŠNJACIMA
Nema na stanju
Montira se sa četiri tipla. Izuzetno jaka konstrukcija.Kvalitetan tapacir Može podneti težinu od 200 kg Mogu se raditi propadanja i dizanje nogu sa naslonom Dimenzije: V60xŠ65xD65 Dužina šipke: 115 cmNosivost: 200kg.Tipluje se u zid sa četiri tipla. Promer rupa na propadanju 10..
6.100,00 RSD
ZIDNO VRATILO ZIDNO VRATILO
Nema na stanju
Montira se sa četiri tipla. Izuzetno jaka konstrukcija. Može podneti težinu od 200 kg Uski i široki hvat.Dimenzije: 42x32x42 cm Dužina šipke: 115 cmNosivost: 200kg.Tipluje se u zid sa četiri tipla. Promer rupa na vratilu 10mm. Poželjno tiplovanje u beton(noseći zid) ili punu ci..
4.500,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 12 (1 strana)