MANIDEA SHOP
Korpa

Šipke i osigurači

ALUMINIJUMSKI FLIP LOCK OSIGURAČI FI 50MMNajbolji izbor za osiguranje tegova prilikom bacačkih disciplina. Izdržlivi, neoštećuju šipku i jednostavni za montažu.Boja: srebrno siva   ..
2.400,00 RSD
Sunđer za šipku Sunđer – jastučić za šipku gotovo je obavezan rekvizit za  treninge koji uključuju vežbe dizanja tegova.Sunđer za šipku izrađen je od visokokvalitetne neklizajuće uretanske pene.Prednosti ovog penastog sunđera za šipku je u tome što se veoma lako post..
1.890,00 RSD 2.100,00 RSD
ARM BLASTERArm Blaster je specijalno dizajniran akcesoar uz pomoć kojeg postižete maksimalnu izolaciju bicepsa tokom vežbe pregiba sa EZ ili ravnom šipkom. Sundjerasta potpora za laktove pruža vam udoban osećaj prilikom izvodjenja vežbe.  Arm blaster je praktično zamena za Scot-ovu k..
3.150,00 RSD 4.500,00 RSD
BODY BAR/ WEIGHT BAR / OTEŽANE ŠIPKE ZA FITNES I AEROBIK  – 10 KGBody bar/Weight bar je fitness šipka presvučena gumom visokog kvaliteta za sigurniji i udobniji hvat. Koristi se u fitnes treninzima, vežbanju kod kuće, aerobik i rehabilitaciju. Veomaje korisna u..
4.910,00 RSD
BODY BAR/ WEIGHT BAR / OTEŽANE ŠIPKE ZA FITNES I AEROBIK  – 2 KGBody bar/Weight bar je fitness šipka presvučena gumom visokog kvaliteta za sigurniji i udobniji hvat. Koristi se u fitnes treninzima, vežbanju kod kuće, aerobik i rehabilitaciju. Veomaje korisna u ..
1.590,00 RSD
BODY BAR/ WEIGHT BAR / OTEŽANE ŠIPKE ZA FITNES I AEROBIK  – 6 KGBody bar/Weight bar je fitness šipka presvučena gumom visokog kvaliteta za sigurniji i udobniji hvat. Koristi se u fitnes treninzima, vežbanju kod kuće, aerobik i rehabilitaciju. Veomaje korisna u ..
3.200,00 RSD
BODY BAR/ WEIGHT BAR / OTEŽANE ŠIPKE ZA FITNES I AEROBIK  – 8 KG Body bar/Weight bar je fitness šipka presvučena gumom visokog kvaliteta za sigurniji i udobniji hvat. Koristi se u fitnes treninzima, vežbanju kod kuće, aerobik i rehabilitaciju. Veomaje ..
3.840,00 RSD
BODY BAR/ WEIGHT BAR / OTEŽANE ŠIPKE ZA FITNES I AEROBIK  – 4KGBody bar/Weight bar je fitness šipka presvučena gumom visokog kvaliteta za sigurniji i udobniji hvat. Koristi se u fitnes treninzima, vežbanju kod kuće, aerobik i rehabilitaciju. Veomaje korisna u v..
2.445,00 RSD
 Oficijani olimpijski osigurači težine 2.5 kg nezaobilazni su deo opreme svakog Weightlifting i Powerlifting takmičenja.Dia: fi 50 mm Boja: Hammertone siva Težina: 2.5 kg /kom Prodaju se u paru   ..
2.478,00 RSD 3.540,00 RSD
Hromirana zakrivljena EZ šipka efikasna je u vežbama za jačanje mišića nadlaktice ruku – bicepse i tricepse. Zakrivljenost šipke omogućava idealni hvat šipke kojim se efikasnije pogađa trenirani mišić, a istovremeno se smanjuje opterećenje na zglobove. Za vežbu opružača podlaktice – tricepsa, k..
3.990,00 RSD
Ez zakrivljena šipka se koristi za trening gornjeg dela tela, naročito za vežbe ruku. Zakrivljenost šipke omogućava supinirani hvat (rotirane podlaktice), čime se bolje pogađaju mišići bicepsa i podlaktice u vežbi biceps pregiba, a istovremeno smanjuje nelagodu i opterećenje u zglobu lakta i šake. I..
7.300,00 RSD
Dia: 30mm  DUŽINA: 120 CM     Unutrašnji razmak: 84 cm       PONUDA SADRŽI: 1 kom  hromirana zakrivljena EZ šipka sa navojem 2 kom zvezdasta navojna osigurača za blokiranje diskova Hromirana zakrivljena EZ šipka efikasna je u vežbama za jačanje mišića nad..
3.990,00 RSD
ZAKRIVLJENA EZ SUPER CURL BUSHING OLIMPIJSKA ŠIPKADužina:120 cmPromer: fi 50Brend: Fitness ExperienceOlimpijska EZ super curl zakrivljena šipka koristi se za trening gornjeg dijela tela, naročito za vežbe ruku.Dvojaka zakrivljenost Super Curl šipke omogućava nam pri širem hvatu s..
7.300,00 RSD
Namenjen za profesionalnu upotrebu prilikom intenzivnog i dinamičkog dizanja tegova, brzim promenama opterećenja na tegu na crossfit i powerlifting takmičenjima. Odličnog kvaliteta, dugotrajni i izdržljivi. Otporni na udarce i bacanje tegova koje fiksiraju, tako da su pogodni za Crossfit, Powerlifti..
1.200,00 RSD
 DIAM. 26 MM/50 MM Brend: Fitness Experience Model: Bushing- Segger Tehnički opis:visoko kvalitetni hromirani čelikhvatište je protuklizno za bolji hvat i veću stabilnostdizajnirana za ploče s rupom promera 50 mmIdealan odnos cene i kvalitetaUkoliko vam je potrebna kratka Olimpijska šipka, bez ..
10.900,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 41 (3 strana)