MANIDEA SHOP
Korpa

Informacije o dostavi

Internet prodavnica www.fitnesrekviziti.rs kojom upravlja privredno društvo Manidea doo ima potpisan ugovor sa D express kurirskom službom putem koje se vrši dostava na teritoriji Republike Srbije.

Rokovi dostave

Nakon što ste potvrdili narudžbinu, dobićete potvrdu naručenih proizvoda na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja narudžbine. Proveru kontakt telefona iz porudžine vršimo slanjem sms na broj telefona koji ste nam dostavili Sve narudžbine primljene do 10 časova od ponedeljka do petka, biće poslate isti dan. Okvirni rok isporuke je od 2 do 5 radnih dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena petkom posle 10h ili preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan. Kurirska služba ne vrši isporuku subotom i nedeljom.

Ukoliko iz bilo kog razloga nismo u mogućnosti da pošaljemo poručeni proizvod (nije na stanju ili nema dovoljno artikala u poručnoj količini) bićete obavešteni porukom na vašu e mail adresu koju ste naveli u narudžbenici.

Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-16 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas, ukoliko prva isporuka bude neuspešna, kurir pozove na telefon ili pošalje sms poruku na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin za dostavu. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će nam biti vraćena. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja.

Cena dostave za teritoriju Republike Srbije

Cena dostave za sve narudžbine utvrđuje se automatski na osnovu konačne dimenzije paketa, kao i kilaže prema sledećem cenovniku za standardne dimenzije paketa 1 m x 50 cm x 50 cm:

Pošiljka do 1 kg .........................................400.00 din

Pošiljka od 1 do 5 kg ................................500.00 din

Pošiljka od 5 do 10 kg ..............................600.00 din

Pošiljka od 10 kg do 20 kg........................700.00 din

Pošiljka od 20 kg do 30 kg........................900.00 din

Pošiljka od 30 kg do 60 kg......................1500.00 din

Za pošiljke preko 60 kg, poštarina se naplaćuje po ceni 500 din za svakih narednih 20 kg težine.

Za pakete koje nisu u standardnim dimenzijama (duže od jednog metra), poštarina se obračunava prema cenovniku za gabaritne pošiljke.

Za pošiljke kod kojih nije moguće slanje kurirskom službom, imaćete mogućnost ličnog preuzimanja. Možete nam poslati i upit za više informacija o načinu dostave na [email protected] ili [email protected] za Vaš paket na koji nije omogućena dostava kurirskom službom ili nas kontaktirate na naše brojeve telefona 011 74 91 267,  060 33 90 048.

INFO: 011 74 91 267