MANIDEA SHOP
Korpa

Pvc bučice

PVC bučice nude odličan neklizajući hvat, koji značajno povećava prianjanje tokom dugotrajne trening sesije. PVC je dobra zaštita za pod od oštećenja, a PVC bučice su nesumnjivo jedan od najpopularnijih rekvizita svake fitnes opreme. PVC povećava izdržljivost bučica, štiti podove i opremu, smanjuje buku i lako se čisti

PVC BUČICE FITNESS EXPERIENCE – 2x0,5 KG PVC BUČICE FITNESS EXPERIENCE – 2x0,5 KG
Nema na stanju
PVC bučice brenda Fitness Experience - savršen izbor za početak vašeg putovanja ka zdravijem i fit životu. Fitness Experience bučice će vam omogućiti da postignete sve svoje fitness ciljeve. Dolaze u živopisnim bojama, poput roze i ljubičaste, dodajući istovremeno energiju u vaš prostor za vežb..
390,00 RSD
PVC bučice brenda Fitness Experience - savršen izbor za početak vašeg putovanja ka zdravijem i fit životu. Fitness Experience bučice će vam omogućiti da postignete sve svoje fitness ciljeve. Dolaze u živopisnim bojama, poput svetlozelene, dodajući istovremeno energiju i svežinu u vaš prost..
780,00 RSD
PVC bučice brenda Fitness Experience - savršen izbor za početak vašeg putovanja ka zdravijem i fit životu. Fitness Experience bučice će vam omogućiti da postignete svoje fitness ciljeve. Dolaze u živopisnim bojama, poput crvene, dodajući istovremeno energiju i svežinu u vaš prostor za vežb..
1.560,00 RSD
PVC bučice brenda Fitness Experience - savršen izbor za početak vašeg putovanja ka zdravijem i fit životu. Fitness Experience bučice će vam omogućiti da postignete svoje fitness ciljeve. Dolaze u živopisnim bojama, poput žute, dodajući istovremeno energiju u vaš prostor za vežbanje. B..
2.340,00 RSD
PVC bučice brenda Fitness Experience - savršen izbor za početak vašeg putovanja ka zdravijem i fit životu. Fitness Experience bučice će vam omogućiti da postignete svoje fitness ciljeve. Dolaze u živopisnim bojama, dodajući istovremeno energiju u vaš prostor za vežbanje. Bez obzira na..
3.120,00 RSD
PVC bučice brenda Fitness Experience - savršen izbor za početak vašeg putovanja ka zdravijem i fit životu. Fitness Experience bučice će vam omogućiti da postignete svoje fitness ciljeve. Bez obzira na vaš nivo kondicije, ove bučice će vam omogućiti vežbanje bez napora i rizika od povreda.&..
3.900,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)