MANIDEA SHOP
Korpa

Roleri za masažu

Roleri za masažu nude iste prednosti kao i sportska masaža. Ne samo da istežu mišiće i tetive, već povećavaju protok krvi i cirkulaciju u mekim tkivima. Roleri za masažu dolaze u različitim veličinama i nivoima čvrstoće. Možete ih koristiti za masažu velikih mišićnih grupa, a neki ljudi koriste rolere nakon treninga da bi sprečili bol. Možete uključiti rolere kao deo zagrevanja i pripreme za trening, čime ćete smanjiti mogućnost za povredu. Roleri za masažu su veoma laki, izdržljivi i jednostavni za upotrebu. U Midea ponudi možete pronaći rolere za masažu od čvrste pene, ili gustog EVA sunđera.

ROLER ZA MASAŽU YES4ALL SREDNJE TVRDOĆE 36CM X 14 CMRoler za masažu YES4ALL  je specifičan UMERENO AGRESIVAN reljefni roler idealan za duboku stimulaciju mišićnog tkiva. Agresivnom i dubokom masažom i stimulacijom mišićog tkiva zahvaćenog čvorovima (bolnim ugrušcima mlečne kiseline u mišićnom t..
1.760,00 RSD 2.200,00 RSD
Roler za masažu Vučji zubi je specifičan agresivno reljefni roler idealan duboku stimulaciju mišićnog tkiva. Agresivnom i dubokom masažom i stimulacijom mišićog tkiva zahvaćenog čvorovima (bolnim ugrušcima mlečne kiseline u mišićnom tkivu) dolati do lokalnog širenja krvnih sudova, pojačane lokalne c..
1.980,00 RSD 2.200,00 RSD
Roler za masažu je idealan za pomoć kod istezanja i duboke masaže tkiva za bolne mišiće. Takođe, ovaj penasti valjak omogućava širok spektar vežbi snage jezgra i stabilizacije.Teksturirana površina izoluje određene mišićne grupe kako bi pružila dublju masažu, povećavajući fleksibilnost i opseg ..
1.760,00 RSD 2.200,00 RSD
Valjak za masažuKarakteristike:- Penasti valjak za masažu izrađen je od kvalitetnog materijala EPP. Valjak za masažu poboljšava ukupnu fleksibilnost, posebno u regijama kao što su leđa, listovi, tetive, lat i gluteus.- Struktura pene visoke gustine pruža dublju masažu od standardnih penastih valjaka..
3.189,00 RSD
GLATKI ROLER ZA MASAŽUKarakteristike:Penasti valjak za masažu izrađen je od kvalitetnog materijala EPP. Valjak za masažu poboljšava ukupnu fleksibilnost, posebno u regijama kao što su leđa, listovi, tetive, lat i gluteus.Struktura pene visoke gustine pruža dublju masažu od standardnih penastih valja..
3.850,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)