MANIDEA SHOP
Korpa

Roleri za masažu

Roleri za masažu nude iste prednosti kao i sportska masaža. Ne samo da istežu mišiće i tetive, već povećavaju protok krvi i cirkulaciju u mekim tkivima. Roleri za masažu dolaze u različitim veličinama i nivoima čvrstoće. Možete ih koristiti za masažu velikih mišićnih grupa, a neki ljudi koriste rolere nakon treninga da bi sprečili bol. Možete uključiti rolere kao deo zagrevanja i pripreme za trening, čime ćete smanjiti mogućnost za povredu. Roleri za masažu su veoma laki, izdržljivi i jednostavni za upotrebu. U Midea ponudi možete pronaći rolere za masažu od čvrste pene, ili gustog EVA sunđera.

 ROLER ZA MASAŽU  PREMIUM BREND ESCAPE 48 CM  ROLER ZA MASAŽU  PREMIUM BREND ESCAPE 48 CM
-15 % Nema na stanju
Primena Escape Premium ULTRAFLEX rolera predstavlja ultimativni tretman za oporavak umornih mišića. Uretanska penaje hipoalergijska, laka za održavanje,  veoma postojana i otporna na pucanje. U zavisnosti od vežbačevih sposobnosti, upotrebom rolera pre treninga povećaćete mobilnost zglob..
2.880,00 RSD 3.388,24 RSD
Roler za masažu je idealan za pomoć kod istezanja i duboke masaže tkiva za bolne mišiće. Takođe, ovaj penasti valjak omogućava širok spektar vežbi snage jezgra i stabilizacije.Teksturirana površina izoluje određene mišićne grupe kako bi pružila dublju masažu, povećavajući fleksibilnost i opseg ..
1.899,90 RSD 2.111,00 RSD
Valjak za masažuKarakteristike:- Penasti valjak za masažu izrađen je od kvalitetnog materijala EPP. Valjak za masažu poboljšava ukupnu fleksibilnost, posebno u regijama kao što su leđa, listovi, tetive, lat i gluteus.- Struktura pene visoke gustine pruža dublju masažu od standardnih penastih valjaka..
2.870,00 RSD 3.189,00 RSD
GLATKI ROLER ZA MASAŽUKarakteristike:Penasti valjak za masažu izrađen je od kvalitetnog materijala EPP. Valjak za masažu poboljšava ukupnu fleksibilnost, posebno u regijama kao što su leđa, listovi, tetive, lat i gluteus.Struktura pene visoke gustine pruža dublju masažu od standardnih penastih valja..
3.465,00 RSD 3.850,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)