MANIDEA SHOP
Korpa

Strunjače za vežbanje

Strunjače za vežbanje su neizostavan deo svakog treninga i prvenstveno služe da apsorbuju udarce i obezbede amortizaciju između vas i poda tokom vežbanja. Strunjače su odlične prostirke za trening sa tegovima jer će minimizirati štetu na podovima. Iako je primarna uloga strunjača da pruži udobnu podlogu za vežbanje i spreči klizanje i povrede, postoje različiti tipovi strunjača tako da pogledajte Midea ponudu i pronađite podlogu koja najviše odgovara vašim potrebama. 

Manidea stručnjače za vežbanje

  • Anatomske podloge za trbušnjake 

  • Gimnastičarske fitnes stručnjače 

  • Neklizajuće strunjače za fitnes

  • Nosači strunjača sa prstenom

Strunjača za vežbanje sa aluminijumskim prstenovima   Strunjača za vežbanje i  fitnes, podloga za vežbanje, sa aluminijumskim prstenovima sa lakše odlaganje u prostoru za vežbanje. do 10 komada Strunjača sa prstenovima možete odložiti na Manidea  nosačima  strunjača sa prste..
2.380,00 RSD 2.800,00 RSD
Fitnes strunjača za vežbanje , podloga za vežbanje  Strunjača za vežbanje i  fitnes, podloga za vežbanje, od sada veće dimenzije za komforniji trening u kući, fitnes klubu ili prirodi.Za lakše prenošenje, uz strunjaču dobijate elastične trake za vezivanje, odlaganje i pren..
2.440,00 RSD
Fitnes strunjača za vežbanje , podloga za vežbanje  Strunjača za vežbanje i  fitnes, podloga za vežbanje, od sada veće dimenzije za komforniji trening u kući, fitnes klubu ili prirodi.Za lakše prenošenje, uz strunjaču dobijate elastične trake za vezivanje, od..
2.440,00 RSD
Balans Pad – Balans Mat - Balans podloška Yes4All Balans Pad – Balans Mat -  Balans podloška Yes4All napravljena je od  visokokvalitetnog TPE  penastog materijala koji stvara izvanrednu mekoću za siguran i efektivan trening. Osetite  udobnost koju donosi vašem t..
2.520,00 RSD 2.800,00 RSD
 Fitnes strunjača za vežbanje , podloga za vežbanje strunjača za vežbanje i  fitnes, podloga za vežbanje, od sada veće dimenzije za komforniji trening u kući, fitnes klubu ili prirodi.Za lakše prenošenje, uz strunjaču dobijate elastične trake za vezivanje, od..
2.440,00 RSD
Materijal punjenja: tvrdo punjenje regeneratom 100, odlična amortizacija i izdržljivost punjenja( ne dolazi do deformacije nakon dugoročnog korišćenja) Materijal obloge: Kvalitetno i izdržljivo ceradno platno, otporno na habanje i pucanje Boja: crna ..
1.850,00 RSD
Ponuda sadrži:1 par nosača za strunjačeDužina nosača: 24 cmMože se složiti 16 strunjača na 1 par nosača...
1.400,00 RSD
Namenjeno za fitnes klubove, CrossFit dvorane i vežbanje kod kuće.AB MAT je projektovan za trening Vasih trbusnih misica. Siguran I komforan dizajn uz tačno projektovan konturan oblik kičmenog stuba.Potpomaže u mnogo lakšem izvodjenju trbušnjaka, a ujedno sprečava povrede i bol u lumbalnom d..
1.790,00 RSD 2.237,00 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)