MANIDEA SHOP
Korpa

Oprema za CrossFit

Crossfit je intenzivan program treninga koji pomaže u izgradnji snage i kondicije. Crossfit vežbe su usredsređene na to da vam pomognu da izgradite ne samo specifičnu grupu mišića, već i celokupno telo. To uključuje vežbe usmerene na povećanje snage, brzine, izdržljivosti i ravnoteže, stoga je crossfit oprema koja vam je potrebna za trening prilično raznovrsna. U Manidea ponudi možete pronaći sledeću opremu za crossfit:

 • Gumeni podovi, strunjače i klupe za trening

 • Satovi za crossfit

 • Tegovi, šipke i osigurači

  • Kettlbells
  • Stalci, kavezi i klupe

  • Medicinke i vijače

  • Fitnes vreće

  • Fitnes trake

  • Crossfit konopac i konopac za penjanje

  • Čekići za gumu

  Crossfit i gubitak kilograma 

  Profesionalci tvrde da je moguće izgubiti neželjene kilograme za kratko vreme uz Crossfit. Studije su pokazale da bi, u proseku, pojedinac trebalo da sagori skoro 3.000 kalorija nedeljno ako radi Crossfit nešto duže od 5 sati na nedeljnom nivou. 

  Strunjača za vežbanje sa aluminijumskim prstenovima   Strunjača za vežbanje i  fitnes, podloga za vežbanje, sa aluminijumskim prstenovima sa lakše odlaganje u prostoru za vežbanje. do 10 komada Strunjača sa prstenovima možete odložiti na Manidea  nosačima  strunjača sa prste..
  2.380,00 RSD 2.800,00 RSD
  Fitnes strunjača za vežbanje , podloga za vežbanje  Strunjača za vežbanje i  fitnes, podloga za vežbanje, od sada veće dimenzije za komforniji trening u kući, fitnes klubu ili prirodi.Za lakše prenošenje, uz strunjaču dobijate elastične trake za vezivanje, odlaganje i pren..
  2.440,00 RSD
  Fitnes strunjača za vežbanje , podloga za vežbanje  Strunjača za vežbanje i  fitnes, podloga za vežbanje, od sada veće dimenzije za komforniji trening u kući, fitnes klubu ili prirodi.Za lakše prenošenje, uz strunjaču dobijate elastične trake za vezivanje, od..
  2.440,00 RSD
  Viseći hvatovi za zgib- nastavci za jačanje stiska šake Viseći hvatovi za zgib- nastavci za jačanje stiska šake
  Nema na stanju
  Viseći hvatovi za zgib- nastavci za jačanje stiska šake Viseći hvatovi za zgib- nastavci za jačanje stiska šake   odličan su rekvizit za razvoj snage hvata I  snage kinetičkog lanca pokreta šaka – biceps – mišići leđa.Zakačite viseći nastavak za jačanje hvata &nb..
  2.333,00 RSD
  GHD + Hip thrust + Ab mašina 3 in 1  Floor Glute and Hamstring Developer sa Hip thrust opcijom omogućava sportistima da izvode ekstenzije leđa i kuka, GHD trbušnjake i hip thrust vežbu na istoj mašini. Ovu mašinu za donji deo tela I trbušnjake mogu koristiti vežbači svih m..
  50.544,00 RSD 56.160,00 RSD
   Profesionalna multifunkcionalna klupaKarakteristike proizvoda: Napravljena od masivnih profila, izuzetno stabilna, sa perfektnim biomehaničkim karakteristikama Precizni varovi, čvrst i dugotrajan tapacirung  U kombinaciji sa multifunkcionalnim stalkom mo..
  28.562,00 RSD 31.736,00 RSD
  ALUMINIJUMSKI FLIP LOCK OSIGURAČI FI 50MMNajbolji izbor za osiguranje tegova prilikom bacačkih disciplina. Izdržlivi, neoštećuju šipku i jednostavni za montažu.Boja: srebrno siva   ..
  2.380,00 RSD 2.800,00 RSD
  Gurtne, bandažeri – steznici za dizanje tegovaBandažeri, steznici - gurtne za ručne zglobove su sastavni deo opreme svakog i malo ozbiljnijeg dizača tegova… Bandažeri za ručne zglobove su sastavni deo opreme svakog i malo ozbiljnijeg dizača tegova. Oni služe kao podrška zglobovi..
  1.400,00 RSD
   Buffalo bar- Bow bar Buffalo bar- Bow bar  je specijalna šipka, dizajnirana da prirodnije sedi na ramenima, omogućavajući udobnije pozicioniranje ramena dok radite čučnjeve, I sprečava naprezanje I krivljenje ručnih zglobova kod kosog benča, ramenog potiska, potiska..
  21.600,00 RSD 24.000,00 RSD
  Bugarska vreća  revolucionarni je rekvizit savremenog funkcionalnog treninga. Mogućnost  izvođenja velikog broja vežbi za snage i izdržljivosti celog tela. Jačanje mišića centralnog dela tela(core), mišića trupa,  šake, ruku, ramenog pojasa pri funkcionalno prirodnim pokretima glavna ..
  3.872,00 RSD