MANIDEA SHOP
Korpa

Oprema za CrossFit

Crossfit je intenzivan program treninga koji pomaže u izgradnji snage i kondicije. Crossfit vežbe su usredsređene na to da vam pomognu da izgradite ne samo specifičnu grupu mišića, već i celokupno telo. To uključuje vežbe usmerene na povećanje snage, brzine, izdržljivosti i ravnoteže, stoga je crossfit oprema koja vam je potrebna za trening prilično raznovrsna. U Manidea ponudi možete pronaći sledeću opremu za crossfit:

 • Gumeni podovi, strunjače i klupe za trening

 • Satovi za crossfit

 • Tegovi, šipke i osigurači

  • Kettlbells
  • Stalci, kavezi i klupe

  • Medicinke i vijače

  • Fitnes vreće

  • Fitnes trake

  • Crossfit konopac i konopac za penjanje

  • Čekići za gumu

  Crossfit i gubitak kilograma 

  Profesionalci tvrde da je moguće izgubiti neželjene kilograme za kratko vreme uz Crossfit. Studije su pokazale da bi, u proseku, pojedinac trebalo da sagori skoro 3.000 kalorija nedeljno ako radi Crossfit nešto duže od 5 sati na nedeljnom nivou. 

  Strunjača za vežbanje sa aluminijumskim prstenovima   Strunjača za vežbanje i  fitnes, podloga za vežbanje, sa aluminijumskim prstenovima sa lakše odlaganje u prostoru za vežbanje. do 10 komada Strunjača sa prstenovima možete odložiti na Manidea  nosačima  strunjača sa prste..
  2.240,00 RSD 2.800,00 RSD
  Fitnes strunjača za vežbanje , podloga za vežbanje  Strunjača za vežbanje i  fitnes, podloga za vežbanje, od sada veće dimenzije za komforniji trening u kući, fitnes klubu ili prirodi.Za lakše prenošenje, uz strunjaču dobijate elastične trake za vezivanje, odlaganje i prenošenje..
  2.440,00 RSD
  Fitnes strunjača za vežbanje , podloga za vežbanje  Strunjača za vežbanje i  fitnes, podloga za vežbanje, od sada veće dimenzije za komforniji trening u kući, fitnes klubu ili prirodi.Za lakše prenošenje, uz strunjaču dobijate elastične trake za vezivanje, odlaganj..
  2.440,00 RSD
  T bar dodatak za šipkuSa T bar dodatkom za šipku uz pomoć šipke i 3 D zgloba i različitim težinama tegova , možete izolovati mišiće leđa i lopatica, mišiće vrata i ramena. Prenosiva zakrivljena čelična ručka obložena neklizajućom gumom pogodna je za olimpijske šipke od 50 mm i standardne šipke ..
  2.400,00 RSD 3.000,00 RSD
   Profesionalna multifunkcionalna klupaKarakteristike proizvoda: Napravljena od masivnih profila, izuzetno stabilna, sa perfektnim biomehaničkim karakteristikama Precizni varovi, čvrst i dugotrajan tapacirung  U kombinaciji sa multifunkcionalnim stalkom moguće raditi kom..
  28.562,00 RSD 31.736,00 RSD