MANIDEA SHOP
Korpa

Tegovi i nosači tegova

Naša posvećenost pružanju vrhunske ponude fitnes opreme odražava se u našem širokom asortimanu tegova, neizostavnom delu svakog treninga. Tegovi su ključni rekviziti za izgradnju mišićne mase, povećanje snage i unapređenje sportskih performansi, pružajući svestranost i efikasnost tokom vežbi.

Olimpijski tegovi

U našoj ponudi imamo različite vrste tegova koji se koriste u teretanama i fitnes centrima, a koji se razlikuju po promeru rupe, završnoj obradi i tipu šipke koja se uz njih koristi. Olimpijski tegovi su standardizovani sa specifičnom šipkom promera fi 50 mm, izrađeni su od čvrstog čelika i obloženi gumom ili su izrađeni od gume u potpunosti (bamper tegovi). Ovi tegovi su idealni za takmičarske sportove. Od olimpijskih tegova u ponudi imamo olimpijske tegove sa rukohvatom ili bez rukohvata i bamper tegove.

Liveni tegovi

Liveni tegovi izrađeni su od livenog gvožđa i često se koriste u teretanama i za vežbanje kod kuće. Izuzetno su otporni na udarce, a Manidea Hammertone liveni tegovi obloženi su specijalnom hammer farbom koja im daje posebnu otpornost na habanje i poseduje odlična antikorozivna svojstva, tako da i godinama nakon početka upotrebe ostaju gotovo nepromenjeni.

U Manidea ponudi livenih tegova možete pronaći sledeće livene tegove:

  • Liveni tegovi bez rukohvata
  • Liveni tegovi sa rukohvatom
  • Montirajući liveni tegovi

Bamper (bumper) tegovi

Specifični po tome što su potpuno izrađeni od visokokvalitetne gume, imaju sposobnost da apsorbuju udarce i smanjenjuju vibracije tokom vežbanja. Po odličnim cenama vam nudimo: HG bamper ploče, bamper tegove u boji i Hi-temp bampere. HG bumper ploče su izrađene od visokokvalitetne gume - poliuretana, dok su Hi-temp bamper tegovi izrađeni od recikliranih najfinijih gumenih granula pomešanih sa kaučukom u presi pri visokom pritisku i visokoj temperaturom, u cilju postizanja što veće izdržljivosti. Bamper tegovi su idealni ukoliko ste se odlučili za funkcionalne treninge ili ste ljubitelj CrossFita.

Tegovi za Body Pump

Tegovi za Body Pump su ključni deo fitnes opreme koju koristi Les Mills-ov Body Pump program, što ga čini jednim od najomiljenijih i najučinkovitijih grupnih fitness programa kako u okviru regiona, tako i šire. Ovaj izvanredan set tegova za vežbanje idealan je i za korišćenje kod kuće, pružajući širok spektar vežbi koje se mogu izvoditi i prilagođavajući težinu prema vašem trenutnom nivou veštine i tipu vežbe.

Tegovi za noge

Postavljeni oko zglobova ili potkolenica, pružaju dodatan otpor tokom vežbi za jačanje mišića nogu i donjeg dela tela.

Naša online prodavnica fitnes opreme predstavlja najpraktičniji način za nabavku tegova za vaš fitnes centar ili kućnu teretanu. Nudimo širok izbor tegova sa detaljnim opisima, fotografijama, cenama i dostupnošću na stanju, omogućavajući vam da na jednostavan način pronađete odgovarajuće tegove i obogatite svoj prostor za vežbanje.