MANIDEA SHOP
Korpa

Lopte za pilates

Lopte za pilates su lopte za vežbanje koje podstiču pravilan položaj tela i aktivaciju mišića tokom izvođenja vežbi. Korišćenje pilates lopte može pružiti brojne zdravstvene prednosti za vaše telo kao što su zdravlje leđa i kičme, bolje držanje tela, veća fleksibilnost i ravnoteža. Lopte za pilates su odličan fitnes rekvizit za bolju pokretljivost leđa i jačanje mišića oko kičme, stoga vam može pomoći u smanjenju bola u leđima kao i sprečavanju budućih povreda. 

Lopta za pilates karakteristike

Lopte za pilates decenijama su izuzetno popularne i koriste se za vežbe u svim delovima sveta. Pilates lopta je neizostavan deo opreme za sve ljude koji aktivno vežbaju, ali i one koji vole lakše sportske aktivnosti.

Broj vežbi koje možete izvesti sa ovom loptom je skoro neograničen. Ove lopte su namenjene za različite rehabilitacione i fitnes vežbe, da pomognu u oporavku i obezbede maksimalan razvoj mišića. 

Manidea pilates lopta je:

  • Standardna lopta za vežbanje

  • Odlična za vežbe ravnoteže i držanja

  • Pogodna za jačanje centra tela, jogu i pilates

  • Može se koristiti za poboljšanje fleksibilnosti i opsega pokreta u leđima, rukama i nogama

  • Može pomoći u smanjenju bolova u leđima

  • Lako se čisti što loptu čini pogodnom za upotrebu na različitim površinama

 PILATES LOPTA 55 CM SA ANTIBURST SASTAVOM PROTIV PUCANJABOJA: SIVAPONUDA SADRŽI: 1 kom. siva pilates lopta 55 CM1 kom pumpa za pilates loptu.Na pilates lopti možete raditi bezbroj vežbi za istezanje i jačanje tela u vežbama pilatesa, fitnesa, funkcionalnog treninga , isl. Pilates l..
825,00 RSD 1.100,00 RSD
Pilates lopta pomaže u poboljšanju ravnoteže, koordinacije i fleksibilnosti. Neizostavni deo svake teretane, pilates lopta je bezbedna, izdržljiva i jednostavna za upotrebu. Karakteristike lopte za pilates:- Izdržljiva protiv pucanja - Pomaže u poboljšanju ravnoteže, koordinacije i fleksib..
1.125,00 RSD 1.500,00 RSD
PILATES LOPTA 75 CM S ANTIBURST SASTAVOM PROTIV PUCANJABOJA: SIVAPONUDA SADRŽI: 1 kom. siva pilates lopta 75 CM Na pilates lopti možete raditi bezbroj vežbi za istezanje i jačanje tela u vežbama pilatesa, fitnesa, funkcionalnog treninga , i sl. Pilates lopta je vrlo koristan rekvizit za rek..
1.350,00 RSD 1.800,00 RSD
Prikazuje se 1 do 3 od 3 (1 strana)