MANIDEA SHOP
Korpa

Lopte za pilates

Dobrodošli u svet pilatesa, gde snaga, fleksibilnost i ravnoteža dolaze zajedno! Ako želite da unapredite svoju vežbačku rutinu, pilates lopte su idealan dodatak koji vam može pomoći u postizanju vaših ciljeva.

Naša online prodavnica nudi izbor  pilates lopti u različitim veličinama i kvalitetnim materijalima. Bez obzira da li ste početnik ili iskusni praktičar pilatesa, sigurno ćete pronaći loptu koja odgovara vašim potrebama.

Kada je u pitanju vežbanje na pilates lopti, mogućnosti su beskrajne. Ove lopte su idealne za razne vrste vežbi, uključujući jačanje trbušnih mišića, leđa, nogu i ruku. One takođe pomažu u poboljšanju ravnoteže i koordinacije, te pružaju podršku tokom istezanja i opuštanja mišića.

Lopte za pilates su lopte za vežbanje koje podstiču pravilan položaj tela i aktivaciju mišića tokom izvođenja vežbi. Korišćenje pilates lopte može pružiti brojne zdravstvene prednosti za vaše telo kao što su zdravlje leđa i kičme, bolje držanje tela, veća fleksibilnost i ravnoteža. Lopte za pilates su odličan fitnes rekvizit za bolju pokretljivost leđa i jačanje mišića oko kičme, stoga vam može pomoći u smanjenju bola u leđima kao i sprečavanju budućih povreda. 

Lopte za pilates decenijama su izuzetno popularne i koriste se za vežbe u svim delovima sveta. Pilates lopta je neizostavan deo opreme za sve ljude koji aktivno vežbaju, ali i one koji vole lakše sportske aktivnosti.

Broj vežbi koje možete izvesti sa ovom loptom je skoro neograničen. Ove lopte su namenjene za različite rehabilitacione i fitnes vežbe, da pomognu u oporavku i obezbede maksimalan razvoj mišića. 

Manidea pilates lopta je:


  • Odlična za vežbe ravnoteže i držanja

  • Pogodna za jačanje centra tela, jogu i pilates

  • Može se koristiti za poboljšanje fleksibilnosti i opsega pokreta u leđima, rukama i nogama

  • Može pomoći u smanjenju bolova u leđima

  • Lako se čisti što loptu čini pogodnom za upotrebu na različitim površinama


Naše pilates lopte izrađene su od visokokvalitetnih materijala koji su izdržljivi i sigurni za korišćenje. Bez obzira da li ste kod kuće, u teretani ili na putu, možete se osloniti na naše lopte da vam pruže stabilnost i udobnost tokom vežbanja.

Osim toga, naša online prodavnica nudi konkurentne cene i brzu dostavu kako biste mogli da počnete vežbati bez čekanja. Naše stručno osoblje uvek je spremno da odgovori na vaša pitanja i pruži vam podršku pri odabiru prave pilates lopte za vas.
 PILATES LOPTA 55 CM SA ANTIBURST SASTAVOM PROTIV PUCANJABOJA: SIVAPONUDA SADRŽI: 1 kom. siva pilates lopta 55 CM1 kom pumpa za pilates loptu.Na pilates lopti možete raditi bezbroj vežbi za istezanje i jačanje tela u vežbama pilatesa, fitnesa, funkcionalnog treninga , isl. Pilates lopta j..
825,00 RSD 1.100,00 RSD
Pilates lopta pomaže u poboljšanju ravnoteže, koordinacije i fleksibilnosti. Neizostavni deo svake teretane, pilates lopta je bezbedna, izdržljiva i jednostavna za upotrebu. Karakteristike lopte za pilates:- Izdržljiva protiv pucanja - Pomaže u poboljšanju ravnoteže, koordinacije i fleksib..
1.125,00 RSD 1.500,00 RSD
PILATES LOPTA 75 CM S ANTIBURST SASTAVOM PROTIV PUCANJABOJA: SIVAPONUDA SADRŽI: 1 kom. siva pilates lopta 75 CM Na pilates lopti možete raditi bezbroj vežbi za istezanje i jačanje tela u vežbama pilatesa, fitnesa, funkcionalnog treninga , i sl. Pilates lopta je vrlo koristan rekvizit za rekreati..
1.350,00 RSD 1.800,00 RSD
Prikazuje se 1 do 3 od 3 (1 strana)