MANIDEA SHOP
Korpa

Podesive bučice

Liveni tegovi izrađeni su od livenog gvožđa i često se koriste u teretanama. Izuzetno su otporni na udarce i mogu da izdrže teška okruženja. U Manidea ponudi možete pronaći sledeće tegove:

  • Liveni tegovi bez rukohvata

  • Liveni tegovi sa rukohvatom

  • Liveni montirajući tegovi 

Livene bučice uglavnom spadaju u grupu “podesivih tegova”, tako da možete prilagođavati kilažu koju podižete prema vašim potrebama. U poređenju sa PVC i hromiranim bučicama, livene bučice imaju duži rok trajanja i odlične su za profesionalni trening. 

Liveni tegovi sa Hammer farbom

Najjeftinije tradicionalne ploče su napravljene od sirovog gvožđa, zbog čega će vremenom zarđati, a svaki trening sa njima je bučan. Iako rđa ne menja težinu tegova, menja njihov izgled, a osim toga tegovi će postati grubi kada se drže. 

Manidea liveni tegovi farbani su Hammer farbom (Hammertone) koja je otporna na udarce. Hammer farba predstavlja poseban vid farbanja gde nakon sušenja dobijamo atraktivan reljefni izgled. Uz lepši izgled, hammertone farba daje i kvalitetniju i dugotrajniju zaštitu od crne farbe kojom su uobičajeno zaštićeni liveni tegovi. Otporna je na pucanje, ne bledi i ne guli se vremenom kao što je slučaj sa crnom farbom.

Liveni tegovi su idealni za montažu adaptivnih bučica sa kratkom šipkom i navojem, pa uz njihovu pomoć možete lako i brzo opremiti neophodnu opremu za kućnu ili profesionalnu teretanu.

LIVENI TEGOVI MONTIRAJUĆI SET 10 KGPodesiva bučica sadrži: 2 x 2.5 kg HAMMERTONE teg bez rukohvata 2 x 1.25 kg HAMMERTONE teg bez rukohvata 1 x  šipka sa navojem 35 cm sa zaštitnim gumicamaLivene bučice sa Hammer farbom (Hammerton) različitih težina. Bučice su podesive i možete p..
4.050,00 RSD
LIVENI TEGOVI MONTIRAJUĆI SET 12.5 KGPodesiva bučica sadrži: 4 x 2.5 kg HAMMERTONE teg bez rukohvata 1 x  šipka sa navojem 35 cm sa zaštitnim gumicamaLivene bučice sa Hammer farbom (Hammerton) različitih težina. Bučice su podesive i možete praviti težine po vašoj želji od 5kg pa n..
4.800,00 RSD
LIVENI TEGOVI MONTIRAJUĆI SET 15 KGPodesiva bučica sadrži:4 x 2.5 kg HAMMERTONE teg bez rukohvata2 x 1.25 kg HAMMERTONE teg bez rukohvata1 x  šipka sa navojem 35 cm sa zaštitnim gumicamaLivene bučice sa Hammer farbom (Hammerton) različitih težina. Bučice su podesive i možete praviti te..
5.550,00 RSD
LIVENI TEGOVI MONTIRAJUĆI SET 17.5 KGPodesiva bučica sadrži: 2 x    5 kg HAMMERTONE teg bez rukohvata2 x 2.5 kg HAMMERTONE teg bez rukohvata1 x  šipka sa navojem 35 cm sa zaštitnim gumicamaLivene bučice sa Hammer farbom (Hammerton) različitih težina. Bučice su podesive i možete pra..
6.300,00 RSD
LIVENI TEGOVI MONTIRAJUĆI SET 20 KGPodesiva bučica sadrži:              2 x     5 kg HAMMERTONE teg bez rukohvata              2 x 2.5 kg HAMMERTONE teg bez rukohvata     ..
7.050,00 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)