MANIDEA SHOP
Korpa

Kondiciona priprema sportista

Latex Mini guma debljine 1mm namenjena je naprednim vežbačima i sportistima.Boja: CrvenaLatex Mini su idealne za lateralne kretnje, aktivaciju fleksora kuka, gluteusa, kao i jačanje mišića rotatorne manžetne ramena. Koriste se za stav u košarci, borilačkim sportovima, lateralna kretanja u fudbalu, o..
350,00 RSD
Aluminijumske Prepone Bounce Back 89cm x 65cm x 107cmNapravljena je od lagane aluminijumske cevi. Prepone se same vraćaju u prvobitni položaj kada se obore.Dimenzije: 89cm x 65cm x 107cmVisina podesiva : 7 nivoa podesivosti od 62 cm do 107 cm  ..
9.300,00 RSD
BRZINSKE PREPONE  – 15 CM Trening  brzinskim preponama višestruko je značajan kako u atletskim disciplinama tako i u rekreativnom sportu i fitnesu. Podiže opštu spremnost, kondiciju, jača mišiće nogu i pregibača trupa,razvija koordinaciju.  ..
550,00 RSD
BRZINSKE PREPONE – 23 CM Trening  brzinskim preponama višestruko je značajan kako u atletskim disciplinama tako i u rekreativnom sportu i fitnesu. Podiže opštu spremnost, kondiciju, jača mišiće nogu i pregibača trupa,razvija koordinaciju.  Prepone su dostupne u 4 različite..
600,00 RSD
BRZINSKE PREPONE  – 30 CM Trening  brzinskim preponama višestruko je značajan kako u atletskim disciplinama tako i u rekreativnom sportu i fitnesu. Podiže opštu spremnost, kondiciju, jača mišiće nogu i pregibača trupa,razvija koordinaciju.  ..
650,00 RSD
BRZINSKE PREPONE  – 40 CM Trening  brzinskim preponama višestruko je značajan kako u atletskim disciplinama tako i u rekreativnom sportu i fitnesu. Podiže opštu spremnost, kondiciju, jača mišiće nogu i pregibača trupa,razvija koordinaciju.  ..
700,00 RSD
 Čunj sa rupama Proizvod je izrađen od kvalitetne polipropilenske plastike Koristi se za preskakanje i skokove, čime se razvija agilnost Ovi rekviziti su neophodni za razvijanje tehnike kretanja Ovaj proizvod je multifunkcionalan, jer se može, u kombinaciji sa palicama,  kor..
390,00 RSD 433,00 RSD
 Čunj sa rupama Proizvod je izrađen od kvalitetne polipropilenske plastike Koristi se za preskakanje i skokove, čime se razvija agilnost Ovi rekviziti su neophodni za razvijanje tehnike kretanja Ovaj proizvod je multifunkcionalan, jer se može, u kombinaciji sa palicama,  koristiti ..
770,00 RSD 855,00 RSD
DRVENA BALANS PLOČA – BALANS PLATFORMA DRVENA BALANS PLOČA – BALANS PLATFORMA
-10 % Nema na stanju
Drvena balans ploča je  balans platforma namenjena izvođenju različitih proprioceptivnih vežbi.Gornja površina je izrađena  od protivkliznog materijalaDIJAMETAR: 40 cmProprioceptivne vežbe su se nekada koristile u rehabilitacijske svrhe, a danas su postale gotovo neizostavan d..
2.250,00 RSD 2.500,00 RSD
DRVENA PALICA – ŠTAP – ŠIPKA PLASTIČNA 1.2M, FI 30 MM
Nema na stanju
 Drvena šipka-palica se koristi za zagrevanje, funkcionalne treninge,  uvežbavanje tehnike čučnja sa laktovima iza glave i tehnike olimpijskog dizanja tegova. Cena je za jedan komad diametar palice je fi 30 mm Dužina 120cm..
0,00 RSD
LOPTICA ZA REAKCIJU
Nema na stanju
Loptica za reakciju se koristi za razvijanje refleksa Cena je za 1 komad..
800,00 RSD
Masažna loptica omogućuje  stimulaciju cirkulacije u predelu leđa i ostalim delovima tela kojima je potrebna masaža. Crna masažna loptica promera 11 cm izrađena je od gusto presovane penaste mase, koja ne klizi u kontaktu s kožom. Namena loptice je da ukloniti svaku bol koja nastaje zbog neprav..
800,00 RSD
Jednostavnim pomicanjem poprečnih lestvi moguće je prilagoditi veličinu sekcija. Agilnost možemo definisati kao sposobnost brzog i efikasnog premeštanja tela u prostoru u uslovima  naglog zaustavljanja i promena smera kretanja. Takvim treningom povećava se mišićna snaga pri pokretima u svim sme..
2.000,00 RSD
Mini elastična traka za vežbanje HEAVY namenjena je dobro utreniranim vežbačima u fitnesu i sportistima kojima je za specifične vežbe potrebno   jače  opterećenje.Boja: CrvenaMini elastične trake su idealne za lateralne kretnje, aktivaciju fleksora kuka, gluteusa, kao i jačanje mišić..
500,00 RSD
Mini elastična traka za vežbanje Light namenjena je početnicima u fitnes treningu i sportistima kojima je za specifične vežbe potrebno  umereno  opterećenje.Boja: plavaMini elastične trake su idealne za lateralne kretnje, aktivaciju fleksora kuka, gluteusa, kao i jačanje mišića rotatorne ..
400,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 36 (3 strana)