MANIDEA SHOP
Korpa

Stalci, kavezi i klupe za CrossFit

 Profesionalna multifunkcionalna klupaKarakteristike proizvoda: Napravljena od masivnih profila, izuzetno stabilna, sa perfektnim biomehaničkim karakteristikama Precizni varovi, čvrst i dugotrajan tapacirung  U kombinaciji sa multifunkcionalnim stalkom moguće raditi kom..
31.736,00 RSD
GHD – GLUTE HAMSTRINGS DEVELOPER GHD – GLUTE HAMSTRINGS DEVELOPER
Nema na stanju
GHD klupa za vežbe koje jačaju gluteus i zadnju ložuKarakteristike proizvoda:Vežbama na GHD klupi podstičete maksimalnu aktivaciju zadnje lože, jačate gluteu i donje deo leđa Omogućava izvođenje vežbi u punoj dužini kičmenog stuba, čime se jačaju i mišići opružači kičmenog stuba, koji se nala..
39.900,00 RSD
Multifunkcionalna klupaKarakteristike proizvoda: Čvrsti i stabilni profili, kvalitetan tapacirung i odlična biomehanika Ugao podešavanja od 0 do 90 stepeni U kombinaciji sa rack-om može se koristiti za sve vrste vežbi dizanja tegova (benč, kosi benč, rameni potisak) ..
18.900,00 RSD
PROFESIONALNA MULTIFUNKCIONALNA KLUPA PROFESIONALNA MULTIFUNKCIONALNA KLUPA
Nema na stanju
Profesionalna Multifunkcionalna Klupa Karakteristike multifunkcionalne klupe:Napravljena od masivnih profila, izuzetno stabilna, sa perfektnim biomehaničkim karakteristikama Precizni varovi, čvrst i dugotrajan tapacirung i kvalitetna završna obloga  Specifičan položaj sedalnog dela..
38.500,00 RSD
PROFESIONALNI STALAK RAZDVOJENI PROFESIONALNI STALAK RAZDVOJENI
Nema na stanju
Profesionalni multifunkcionalni stalak - razdvojeni/podesivi 250 kg max nosivostiKarakteristike proizvoda:Idealan za uštedu prostora i multifunkcionalnu namenu, podesiv i po visini i širini oslonca za šipku Napravljen od masivnih profila, izuzetno stabilan, sa perfektnim biomehaničkim karakte..
37.000,00 RSD
Profesionalna ravna klupa za komercijalnu upotrebu u fitnes centrima, teretanama i sportskim klubovima.Karakteristike proizvoda: Napravljena od masivnih profila, izuzetno stabilna, sa perfektnim biomehaničkim karakteristikama Precizni varovi, čvrst i dugotrajan tapacirung U kombinac..
17.640,00 RSD 19.600,00 RSD
RAVNA KLUPA RAVNA KLUPA
Nema na stanju
Profesionalna ravna klupa za upotrebu u fitnes centrima, teretanama i sportskim klubovima, ali i kućnim teretanama.Ravna klupa je napravljena od visokokvalitetnih materijala, uključujući čvrsti čelični cevni okvir, i može da izdrži i najrigoroznije treninge. Benč klupa pruža glatku gornju površinu ..
21.600,00 RSD
STALAK ZA ČUČANJ SA VRATILOM – RACK STALAK ZA ČUČANJ SA VRATILOM – RACK
Nema na stanju
Profesionalni Stalak - rack za čučanj sa vratilomKarakteristike proizvoda:Napravljen od masivnih profila, izuzetno stabilan, sa perfektnim biomehaničkim karakteristikama Precizni varovi i kvalitetna završna obloga Može se koristiti za čučanj, mrtvo dizanje, zgibove, a uz multifunkcionalnu kl..
87.000,00 RSD
VESLANJE U PRETKLONU – T LAT MAŠINA MULTIGRIP VESLANJE U PRETKLONU – T LAT MAŠINA MULTIGRIP
Nema na stanju
T lat mašina sa multigripom odlična je pomoćna sprava za izolaciju centralnih i donjih pripoja m.latissimus-a. Biomehanička konstrukcija mašine je perfektno odrađena, kako bi izolovali baš one partije mišića koje ne možete izolovati zgibovima, lat mašinom ili donjim koturom, a da pritom nepreopteret..
23.248,00 RSD
Zini nosač za šipke, gume i vijače idealan neizostavan je inventar u svakom Gym-u, CrossFit centru,  fitnes studiju ili kućnoj teretani.Odlaganjem guma, vijača, sitnih rekvitita i manjih šipki štedite prostor i obezbeđujete lakšu organizaciju  i urednost .Marka: Fitness Experience Materija..
6.600,00 RSD
ZIDNO PROPADANJE SA TRBUŠNJACIMA ZIDNO PROPADANJE SA TRBUŠNJACIMA
Nema na stanju
 Montira se sa četiri tipla. Izuzetno jaka konstrukcija. Kvalitetan tapacir Može podneti težinu od 200 kg Mogu se raditi propadanja i dizanje nogu sa naslonomDimenzije: V60xŠ65xD65 Dužina šipke: 115 cmNosivost: 200kg. Tipluje se u zid sa četiri tipla. Promer rupa na pr..
6.100,00 RSD
ZIDNO VRATILO ZIDNO VRATILO
Nema na stanju
Montira se sa četiri tipla. Izuzetno jaka konstrukcija. Može podneti težinu od 200 kg Uski i široki hvat.Dimenzije: 42x32x42 cmDužina šipke: 115 cmNosivost: 200kg. Tipluje se u zid sa četiri tipla. Promer rupa na vratilu 10mm.Poželjno tiplovanje u beton(noseći zid) ili punu ciglu d..
4.500,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 12 (1 strana)