MANIDEA SHOP
Korpa

Stalci, kavezi i klupe za CrossFit

GHD klupa za vežbe sa fokusom na jačanje gluteusa i zadnje ložeKarakteristike proizvoda:- Vežbanjem na GHD klupi postižete maksimalnu aktivaciju zadnje lože, jačanje gluteusa i donjeg dela leđa.- Ova klupa omogućava izvođenje vežbi u punoj dužini kičmenog stuba, što rezultuje jačanjem mišića opružač..
24.000,00 RSD 30.000,00 RSD
Soft Trening klupa za Hip Thrust i razvoj gluteusa brenda Experience Fitness je izuzetno kvalitetna i funkcionalna sprava za trening, koja je dizajnirana sa izuzetnom pažnjom i detaljima kako bi pružila maksimalan komfor i sigurnost tokom vežbanja. Ova mekana klupa za trening je ergonomski oblikovan..
18.400,00 RSD 23.000,00 RSD
Turtle Pad je odličan fitnes alat koji možete koristiti za razne vežbe i u svkom fitnes okruženju, kako u kućnoj tereteni, fitnes studiju, tako i u komerecijalnom fitnes centru . Sastoji se od kompozitne pene visoke gustine sa unutrašnje strane koja je obložena izdržljivom veštačkom kožom, tako da..
3.900,00 RSD 4.875,00 RSD
Turtle Pad je odličan fitnes alat koji možete koristiti za razne vežbe i u svkom fitnes okruženju, kako u kućnoj tereteni, fitnes studiju, tako i u komerecijalnom fitnes centru . Sastoji se od kompozitne pene visoke gustine sa unutrašnje strane koja je obložena izdržljivom veštačkom kožom, tako da..
5.300,00 RSD 6.620,00 RSD
3 u 1 GHD Hip Thrust Ab mašina omogućava sportistima da izvode ekstenzije leđa i kuka, GHD trbušnjake i hip thrust vežbu na jednom mestu. Ova multifunkcionalna mašina za donji deo tela I trbušnjake je prilagođena za sve tipove tela, jer nudi čak četiri nivoa podešavanja za skočni zglob i deset za du..
56.160,00 RSD
Ova multifunkcionalna klupa dolazi u kombinaciji sa multifunkcionalnim stalkom koji vam omogućava da radite kompletan trening snage. Bez obzira da li se radi o potiscima, bench pressu, kosi bench pressu ili ramenom potisku, ova klupa vam pruža mogućnost da unapredite svoje vežbanje i dostignete svoj..
28.562,00 RSD 31.736,00 RSD
Benč klupa crne boje je vrhunski proizvod izrađen od debelozidnih  čeličnih cevi debljine 3 mm, što osigurava izuzetnu stabilnost i trajnost. Visokokvalitetni tapacir od eko kože pruža udobnost i podršku prilikom izvođenja benč presa i sa veoma velikim opterećenjima. Ova klupa je savršen dodata..
40.950,00 RSD 45.500,00 RSD
Multifunkcionalna klupa zadovoljava sve potrebe rekreativaca i profesionalnih sportista, sa izuzetno kvalitetnim materijalima i naprednom biomehanikom. Čvrsti i stabilni profili osiguravaju bezbednost tokom vežbanja, dok tapacirung pruža udobnost i podršku tokom treninga. Jedna od glavnih karakteris..
19.800,00 RSD
Podesivi multifunkcionalni stalak bez graničnika je vrlo praktično rešenje koje će vam omogućiti da optimizujete prostor u vašem fitnes klubu ili teretani.Ovaj inovativni stalak je posebno dizajniran kako bi odgovarao i najmanjim prostorima, pružajući vam mogućnost da izvodite individualne i poluind..
22.500,00 RSD 25.000,00 RSD
Podesivi multifunkcionalni stalak sa graničnicima je vrlo praktično rešenje koje će vam omogućiti da optimizujete prostor u vašem fitnes klubu ili teretani.Ovaj inovativni stalak je posebno dizajniran kako bi odgovarao i najmanjim prostorima, pružajući vam mogućnost da izvodite individualne i poluin..
26.820,00 RSD 29.800,00 RSD
GHD klupa za vežbe sa fokusom na jačanje gluteusa i zadnje ložeKarakteristike proizvoda:- Vežbanjem na GHD klupi postižete maksimalnu aktivaciju zadnje lože, jačanje gluteusa i donjeg dela leđa.- Ova klupa omogućava izvođenje vežbi u punoj dužini kičmenog stuba, što rezultuje jača..
39.900,00 RSD