MANIDEA SHOP
Korpa

Stalci, kavezi i klupe za CrossFit

 GHD + Hip thrust + Ab mašina 3 in 1  GHD + Hip thrust + Ab mašina 3 in 1
Nema na stanju
GHD + Hip thrust + Ab mašina 3 in 1  Floor Glute and Hamstring Developer sa Hip thrust opcijom omogućava sportistima da izvode ekstenzije leđa i kuka, GHD trbušnjake i hip thrust vežbu na istoj mašini. Ovu mašinu za donji deo tela I trbušnjake mogu koristiti vežbači svih m..
56.160,00 RSD
 Profesionalna multifunkcionalna klupaKarakteristike proizvoda: Napravljena od masivnih profila, izuzetno stabilna, sa perfektnim biomehaničkim karakteristikama Precizni varovi, čvrst i dugotrajan tapacirung  U kombinaciji sa multifunkcionalnim stalkom mo..
28.562,00 RSD 31.736,00 RSD
GHD – GLUTE HAMSTRINGS DEVELOPER GHD – GLUTE HAMSTRINGS DEVELOPER
Nema na stanju
GHD klupa za vežbe koje jačaju gluteus i zadnju ložuKarakteristike proizvoda:Vežbama na GHD klupi podstičete maksimalnu aktivaciju zadnje lože, jačate gluteu i donje deo leđa Omogućava izvođenje vežbi u punoj dužini kičmenog stuba, čime se jačaju i mišići opružači kičmenog stuba, koji s..
39.900,00 RSD
MULTI GRIP PREMIUM ZIDNO VRATILO MULTI GRIP PREMIUM ZIDNO VRATILO
Nema na stanju
MULTI GRIP PREMIUM ZIDNO VRATILOVratilo Premium kvaliteta i plastifikacije u visokom sjaju.Višenamenski hvatovi omogućavaju vam da mišiće leđa aktivirate iz 5 različitih uglova.Broja različitih hvatova: 5Široki lat, uži lat, paralelni uski hvat, paralelni široki hvat i uski hvat na 45%.Montaža: 6&nb..
9.800,00 RSD
Multifunkcionalna klupaKarakteristike proizvoda: Čvrsti i stabilni profili, kvalitetan tapacirung i odlična biomehanika Ugao podešavanja od 0 do 90 stepeni U kombinaciji sa rack-om može se koristiti za sve vrste vežbi dizanja tegova (benč, kosi benč, rameni potisak)&..
19.800,00 RSD
PODESIVI MULTIFUNKCIONALNI STALAK BEZ GRANIČNIKAVeoma praktičan i lako podesiv multifunkcionalni stalak uz koji ćete uštedeti prostor u vašem fitnes klubu/teretani.Posebno pogodan za male prostore za individulani i poluindividalni trening, jer se na ovom stalku, u kombinaciji sa multifunkcionaln..
21.000,00 RSD
Veoma praktičan i lako podesiv multifunkcionalni stalak uz koji ćete uštedeti prostor u vašem fitnes klubu/teretani.Posebno pogodan za male prostore za individulani i poluindividalni trening, jer se na ovom stalku, u kombinaciji sa multifunkcionalnom klupom, mogu raditi vežbe za sv..
22.387,00 RSD 24.875,00 RSD
Podesivi stalak Matrix  Horison Adonis Podesivi stalak Matrix  Horison Adonis
-10 % Nema na stanju
Podesivi stalak Matrix  Horison Adonis Horizon Adonis podesivi stalak  dolazi sa stabilnim okvirom sa čvrstim okruglim cevima na stalku koji je apsolutno neklizajući. Može da izdrži maksimalno opterećenje od 160 kg ; Na ovom multifunkcionalnom stalku možete raditi  raz..
29.250,00 RSD 32.500,00 RSD
Profesionalni multifunkcionalni stalak - razdvojeni/podesivi 250 kg max nosivostiKarakteristike proizvoda:Idealan za uštedu prostora i multifunkcionalnu namenu, podesiv i po visini i širini oslonca za šipku Napravljen od masivnih profila, izuzetno stabilan, sa perfektnim biomehaničkim k..
39.000,00 RSD
Profesionalna ravna klupa za komercijalnu upotrebu u fitnes centrima, teretanama i sportskim klubovima.Karakteristike proizvoda: Napravljena od masivnih profila, izuzetno stabilna, sa perfektnim biomehaničkim karakteristikama Precizni varovi, čvrst i dugotrajan tapacirung ..
17.640,00 RSD 19.600,00 RSD
RAVNA BENCH KLUPA RAVNA BENCH KLUPA
-20 % Nema na stanju
Profesionalna ravna klupa za upotrebu u fitnes centrima, teretanama i sportskim klubovima, ali i kućnim teretanama.Ravna klupa je napravljena od visokokvalitetnih materijala, uključujući čvrsti čelični cevni okvir, i može da izdrži i najrigoroznije treninge. Benč klupa pruža glatku gornju površinu ..
12.900,00 RSD 16.200,00 RSD
VESLANJE U PRETKLONU – T LAT MAŠINA MULTIGRIP VESLANJE U PRETKLONU – T LAT MAŠINA MULTIGRIP
Nema na stanju
T lat mašina sa multigripom odlična je pomoćna sprava za izolaciju centralnih i donjih pripoja m.latissimus-a. Biomehanička konstrukcija mašine je perfektno odrađena, kako bi izolovali baš one partije mišića koje ne možete izolovati zgibovima, lat mašinom ili donjim koturom, a da pritom nepreopteret..
23.248,00 RSD