MANIDEA SHOP
Korpa

Mini trake za vežbanje

Mini elastična traka za vežbanje - HEAVY namenjena je dobro utreniranim vežbačima u fitnesu i sportistima kojima je za specifične vežbe potrebno  jače opterećenje. Mini elastične trake su idealne za lateralne kretnje, aktivaciju fleksora kuka, gluteusa, kao i jačanje mišića rotatorne ..
400,00 RSD 500,00 RSD
Mini elastična traka za vežbanje - LIGHT namenjena je vežbačima u fitnesu i sportistima kojima je za specifične vežbe potrebno umereno do slabije opterećenje. Mini elastične trake su idealne za lateralne kretnje, aktivaciju fleksora kuka, gluteusa, kao i jačanje mišića rotatorne manže..
320,00 RSD 400,00 RSD
Mini elastična traka za vežbanje - MEDIUM namenjena je dobro utreniranim vežbačima u fitnesu i sportistima kojima je za specifične vežbe potrebno umereno do jače opterećenje. Mini elastične trake su idealne za lateralne kretnje, aktivaciju fleksora kuka, gluteusa, kao i jačanje mišića..
360,00 RSD 450,00 RSD
MINI ELASTIČNA TRAKA ZA VEŽBANJE - X HEAVY MINI ELASTIČNA TRAKA ZA VEŽBANJE - X HEAVY
-20 % Nema na stanju
Mini elastična traka za vežbanje - X HEAVY namenjena je dobro utreniranim vežbačima u fitnesu i sportistima kojima je za specifične vežbe potrebno jače opterećenje. Mini elastične trake su idealne za lateralne kretnje, aktivaciju fleksora kuka, gluteusa, kao i jačanje mišića rotatorne..
480,00 RSD 600,00 RSD
Mini elastična traka za vežbanje - X LIGHT namenjena je početnicima i vežbačima u fitnesu kojima je potrebno slabo opterećenje. Mini elastične trake su idealne za lateralne kretnje, aktivaciju fleksora kuka, gluteusa, kao i jačanje mišića rotatorne manžetne ramena.Koriste se za vežban..
280,00 RSD 350,00 RSD
Set mini elastičnih traka za vežbanje brenda Fitness Experience sa vrećicom za nošenje, veoma je praktičan i koristan vežbačima u fitnesu i sportistima kojima je, u zavisnosti od specifičnosti vežbi, potrebno više različitih opterećenja. Set mini traka za vežbanje idealan je za trening na otvorenom&..
1.487,50 RSD 2.125,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)