MANIDEA SHOP
Korpa

Mini trake za vežbanje

 MINI TRAKA CRVENA SPORTZONE
Nema na stanju
Latex Mini guma debljine 1mm namenjena je naprednim vežbačima i sportistima.Boja: CrvenaLatex Mini su idealne za lateralne kretnje, aktivaciju fleksora kuka, gluteusa, kao i jačanje mišića rotatorne manžetne ramena. Koriste se za stav u košarci, borilačkim sportovima, lateralna kretanja u fudbalu, o..
350,00 RSD
Mini elastična traka za vežbanje HEAVY namenjena je dobro utreniranim vežbačima u fitnesu i sportistima kojima je za specifične vežbe potrebno   jače  opterećenje.Boja: CrvenaMini elastične trake su idealne za lateralne kretnje, aktivaciju fleksora kuka, gluteusa, kao i jačanje mišić..
450,00 RSD 500,00 RSD
Mini elastična traka za vežbanje Light namenjena je početnicima u fitnes treningu i sportistima kojima je za specifične vežbe potrebno  umereno  opterećenje.Boja: plavaMini elastične trake su idealne za lateralne kretnje, aktivaciju fleksora kuka, gluteusa, kao i jačanje mišića rotatorne ..
360,00 RSD 400,00 RSD
Mini elastična traka za vežbanje MEDIUM namenjena je dobro utreniranim vežbačima u fitnesu i sportistima kojima je za specifične vežbe potrebno umereno do jačeg opterećenja.Boja: žutaMini elastične trake su idealne za lateralne kretnje, aktivaciju fleksora kuka, gluteusa, kao i jačanje mišića rotat..
405,00 RSD 450,00 RSD
Set Mini elastičnih traka za vežbanje Fitnes Experience sa vrećicom za nošenje, veoma je praktičan i koristan paket vežbačima u fitnesu i sportistima kojima je, u zavsnosti od specifičnosti vežbi, potrebno više različitih opterećenja. Set mini traka za vežbanje idealan je za trening na otvorenom, ou..
1.700,00 RSD 2.125,00 RSD
Mini elastična traka za vežbanje X HEAVY namenjena je  fitnes vežbačima i sportistima kojima je za specifične vežbe potrebna najveća  opterećenja.Boja: crnaMini elastične trake su idealne za lateralne kretnje, aktivaciju fleksora kuka, gluteusa, kao i jačanje mišića rotatorne manžetne ram..
540,00 RSD 600,00 RSD
Mini elastična traka za vežbanje X Light namenjena je početnicima u fitnes treningu i sportistima kojima je za specifične vežbe potrebno izuzetno malo opterećenjeBoja: svetlo zelenaMini elastične trake su idealne za lateralne kretnje, aktivaciju fleksora kuka, gluteusa, kao i jačanje mišića rotator..
315,00 RSD 350,00 RSD
MINI TRAKA CRNA SPORTZONE
Nema na stanju
Latex Mini guma debljine 1mm namenjena je naprednim vežbačima i sportistima.Boja: CRNALATEX Mini su idealne za lateralne kretnje, aktivaciju fleksora kuka, gluteusa, kao i jačanje mišića rotatorne manžetne ramena. Koriste se za stav u košarci, borilačkim sportovima, lateralna kretanja u fudbalu, odb..
400,00 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)