MANIDEA SHOP
Korpa

Steperi za aerobik

PROFESIONALNI STEPER ZA AEROBIK PROFESIONALNI STEPER ZA AEROBIK
Nema na stanju
Profesionani steper za aerobik  – klupa za step aerobik sastoji se od crno - sive platforme i 2 crna potporna bloka. Ovaj steper za aerobik je izrađen od masivne plastike otporne na pucanje (visokozasićeni polietilen) i amortizuje svaku vrstu opterećenja, od penjanja do naskoka.Površ..
10.890,00 RSD
https://www.instagram.com/reel/C7mnMwDsicO/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==Yes4All Premium Steper - Aerobik Platforma - Univerzalno Rešenje za Vaše Fitness PotrebeYes4All Premium Aerobik Platforma je sveobuhvatno rešenje koje će unaprediti vašu rutinu vežbanja. Ova svest..
16.900,00 RSD
Steper za aerobik - klupa za Step aerobik sastoji se od crno - sive platforme i 2 crna potporna bloka. Steper za aerobik je izrađen od čvrste masivne plastike -visokozasićenog polietilena, koji je otporan na pucanje. Površina aerobik steper klupe prošarana je protivkliznim reljefnim šarama, d..
2.680,00 RSD 2.978,00 RSD
Steper za  aerobik sa  3 visine je raznovrsan i efikasan fitnes rekvizit dizajniran da zadovolji potrebe kako početnika, tako i iskusnih vežbača. Njegova mogućnost podešavanja visine pruža širok spektar opcija za intenzitet vežbanja, čineći ga idealnim izborom za progresivno treniranj..
3.692,00 RSD 4.615,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)