MANIDEA SHOP
Korpa

Sprave za teretanu, klupe, stalci i dodatna oprema

Postignite najbolje rezultate sa samo jednom mašinom i preko 50 opcionalnih vežbi uz DAP mašinu izuzetno kvalitetne izrade i odličnog dizajna. Oslobodite puni potencijal svojih treninga uz našu funkcionalnu DAP mašinu. Ova komercijalna mašina je dizajnirana da izvuče maksimalni potencijal iz vaših t..
190.000,00 RSD 237.500,00 RSD
Set od 5 nastavaka za lat mašinu brenda Fitness Experience pomaže vežbačima da postignu najbolje rezultate u treninzima na lat mašini. Odličan set dodataka koji će unaprediti vašu lat mašinu, bilo da je koristite kod kuće ili u komercijalnoj teretani. Izrađeni od visokokvalitetnog ug..
16.830,00 RSD 18.742,50 RSD
View this post on Instagram A post shared by Manidea Fitnes Rekviziti (@manidea.fitness)Poboljšajte svoj trening dodavanjem  prsluka sa tegovima  FORCE USA u svoju rutinu vežbanja! Ovaj prsluk omogućava dodatni otpor tokom vežbanja, pružajući vam mogućnost da maksi..
12.600,00 RSD 14.000,00 RSD
ERGONOMSKI TRICEPS KANAP SA ANATOMSKOM DRŠKOM - NASTAVAK ZA SAJLU I LAT MAŠINU ERGONOMSKI TRICEPS KANAP SA ANATOMSKOM DRŠKOM - NASTAVAK ZA SAJLU I LAT MAŠINU
-20 % Nema na stanju
Nastavak za sajlu i lat mašinu - Ergonomski Triceps kanap sa anatomskom drškom poseduje jedinstveni dizajn i funkcionalnost. Egonomski hvat pruža dlanovima potpuni oslonac i prijanjanje, čime aktivirate najmanje 30% više mišićnih vlakana. Transformišite svoje tricepse ekstenzijama, bicepse fleksi..
2.880,00 RSD 3.600,00 RSD
PARALELNE ŠIPKE - PARALETE 70 CM PARALELNE ŠIPKE - PARALETE 70 CM
Nema na stanju
Paralete - paralelne šipke dizajnirane su za izvođenje širokog spektra vežbi. Ove svestrane chin-up i dip paralelne šipke su odlično oružje za trening snage i za bilo koju rutinu vežbanja.Sa velikim ručkama koje vam omogućavaju da efikasno i udobno odradite trening, ove paralelne šipke se fokusiraj..
8.125,00 RSD
Paralete - paralelne šipke dizajnirane su za izvođenje širokog spektra vežbi. Ove svestrane chin-up i dip paralelne šipke su odlično oružje za trening snage i za bilo koju rutinu vežbanja.Sa velikim ručkama koje vam omogućavaju da efikasno i udobno odradite trening, ove paralelne šipke se fokusiraj..
8.125,00 RSD
View this post on Instagram A post shared by Manidea Fitnes Rekviziti (@manidea.fitness)Poboljšajte svoj trening dodavanjem  prsluka sa tegovima  FORCE USA u svoju rutinu vežbanja! Ovaj prsluk omogućava dodatni otpor tokom vežbanja, pružajući vam mogućnost da mak..
16.284,00 RSD 18.093,00 RSD
View this post on Instagram A post shared by Manidea Fitnes Rekviziti (@manidea.fitness)Soft Trening klupa za Hip Thrust i razvoj gluteusa brenda Experience Fitness je izuzetno kvalitetna i funkcionalna sprava za trening, koja je dizajnirana sa izuzetnom pažnjom i detaljima kako bi pr..
18.400,00 RSD 23.000,00 RSD
Hip Thrust klupa je odlična za vežbe koji jačaju mišiće karlice, kukova i gluteusa. Ova klupa ima sve što vam je potrebno - udobno sedište i naslon za leđa koji omogućavaju pravilan položaj tela tokom vežbanja. Takođe, možete koristiti elastične trake ili slobodne tegove za dodatno opterećenje i pov..
26.900,00 RSD
Jednoručni  triceps kanap - nastavak za sajlu, napravljen od teškog pletenog najlona i ima dodatak za kuku od ojačanog čelika. Ovaj triceps kanap sa jednoručnim hvatom nudi udobno držanje i može se koristiti u teretani, fitness studiju ili za trening kod kuće. Konopac sa kukom..
1.400,00 RSD