MANIDEA SHOP
Korpa

Šipke za Tegove - šipke za teretanu

Šta treba da znate pri izboru šipki za tegove?

U svetu fitnesa, put do snage i izdržljivosti često vodi kroz jednostavne, ali moćne alatke kao što su šipke za tegove. U našoj širokoj paleti šipki za tegove, pronaći ćete sve što vam je potrebno da unapredite svoj trening i postignete svoje ciljeve.

Izbor Kvaliteta

Naša ponuda šipki za tegove sastoji se od najkvalitetnijih proizvoda na tržištu. Svaka šipka je pažljivo odabrana kako bi obezbedila izuzetnu izdržljivost i performanse. Nudimo različite opcije kako bismo zadovoljili sve vaše potrebe.

Dizajn za Efikasan Trening

Naše šipke za tegove su dizajnirane sa fokusom na vaš trening. Ergonomski i randlovani rukohvati omogućavaju udobno držanje bez proklizavanja tokom vežbanja, a precizno izbalansiran dizajn osigurava stabilnost i kontrolu prilikom podizanja tegova. Bez obzira da li se bavite powerliftingom, bodybuildingom ili funkcionalnim treninzima, naše šipke će vas podržati u svakom koraku.

Raznolikost Težina, Dužina i prečnika cilindara za tegove

Da bismo zadovoljili različite nivoe iskustva i ciljeve, nudimo šipke za tegove u raznim težinama, dužinama i naravno za različite vrste tegova koje ćete stavljati na njih.

Standardne šipke (fi 30)

Idealne za kućni fitnes ili komercijalnu upotrebu u teretanama. Pružaju izdržljivost i kvalitet za raznovrsne potrebe. Standarne šipke fi 30 možete pronaći u različitim dužinama i težinama. Od šipkica za bučica dužine 35cm i težine 2,5kg, krive ez šipke dužine 120cm, pa pravih šipki za tegove 150cm, 180cm i 213 cm. Tu su opcije sa osiguračima koji su po principu navoja( šipke sa navojem fi 30) ili šipke bez navoja fi 30 koje se fiksiraju osiguračima po principu štipaljki.

Olimpijske šipke (fi 50)

Olimpijske šipke su vrhunskog kvaliteta i tehničkih karakteristika, odgovaraju najzahtevnijim komercijalnim potrebama u teretanama, fitnes centrima i fitnes studijima. Njih možete pronaći u različitim oblicima, dužinama, težinama i sa raznovrsnim funkcionalnostima u skladu sa njihovim namenama. Tu su Klasične Bushing Olimpijke šipke u dimnzijama 220cm( 20kg), 200cm(18kg), 185cm(15kg), 182cm(15kg), 154cm(10kg). Pored njih imamo i EZ krive šipke, specifične šipke za čučanj, Buffalo šipku, Šipku farmerov hod, Log on Strongman šipku, hammer šipku, Hex Trap šipku. I sve one su standardizovane za promer tegova fi 50mm.

Profesionalne Olimpijske šipke za CrossFit i Weightlifting

Ove profesionalne olimpijske šipke postavljaju standarde za komercijalnu upotrebu u teretanama, pružajući vrhunski kvalitet i tehničke karakteristike za najzahtevnije treninge. Izrađene su od najkvalitetnijih legura čelika, elastične i izdržljive sa mogućnošći trpljenja i do 1000kg opterećenja. Šipke sa ležajevima koje ostvaruju brzu rotaciju cilindra kako bi se efikasno izvodile vežbe trzaja i nabačaja, obložene u Tvrdom hromu ili Crnom hromu. Pomenute tehničke karakteristike čine ove šipke otporne i na najzahtevnije bacačke i grube ttrenažne sesija, a pružaju vežbaču odličan balans i osećaj potpune kontole tokom izvođenja vežbi.

Bezbednost na Prvom Mestu

Vaša bezbednost je naš prioritet. Sve naše šipke za tegove su pažljivo testirane kako bi se garantovala njihova izdržljivost i sigurnost. Ne kompromitujemo kvalitet, jer želimo da vaš fitnes put bude uspešan i bezbedan. Uz naše šipke za tegove, pružamo vam mogućnost da postanete najbolja verzija sebe. Investirajte u svoje zdravlje i fitnes ciljeve i krenite prema snazi i izdržljivosti o kojima sanjate. Osetite razliku kvaliteta sa našim proizvodima. Vaš put ka snazi počinje ovde.

 Buffalo bar- Bow bar Buffalo bar- Bow bar  je specijalna šipka, dizajnirana da prirodnije sedi na ramenima, omogućavajući udobnije pozicioniranje ramena dok radite čučnjeve, I sprečava naprezanje I krivljenje ručnih zglobova kod kosog benča, ramenog potiska, potiska..
19.200,00 RSD 24.000,00 RSD
Cerakote Profesionalna Šipka Fitness Experience - crvenaBrend: Fitness Experience Cerakote Profesionalna Šipka Fitness Experience je visokokvalitetna i napravljena da izdrži i vaše najzahtevnije dizačke vežbe. Cerakote profesionalne šipke su teške 20 kg i mogu da izdrže teš..
21.060,00 RSD 23.400,00 RSD
Cerakote Profesionalna Šipka Fitness Experience - 5Svetlo plavaBrend: Fitness Experience Cerakote Profesionalna Šipka Fitness Experience je visokokvalitetna i napravljena da izdrži i vaše najzahtevnije dizačke vežbe. Cerakote profesionalne šipke su teške 20 kg i mogu da izd..
21.060,00 RSD 23.400,00 RSD
PREMIUM multi grip šipka - Swiss bar Brend: Experience Fitness Zakrivljena multi grip šipka Experience Fitness specijalno je dizajnirana da smanji opterećenje na vaše ručne zglobove i ramena, a da pritom omogući višestruke hvatove kako bi pogodili vaše mišićne pripoje iz viš..
21.600,00 RSD 24.000,00 RSD
PREMIUM Otvorena Hex Trap Šipka Brend: Experience FitnessTežina: 32 kgNosivost: 700kgDužina: 210 cmDužina cilindra za nošenje tegova: 52cmDebljina tanje ručke: 28mmDebljina deblje ručke: 35mm https://www.youtube.com/watch?v=Ex0sWZYodsYDodajte raznolikost svom treningu uz  Experience Fitnes..
22.400,00 RSD 28.000,00 RSD
Farmers Walk bar – Šipke za Farmerov hod Par šipki za farmersku šetnju i slične vežbe koje imaju za cilj izgradnju ukupne snage tela, atletsku pripremu i razvoj snažnog jezgra tela (CORA). Dužine 1 m, prečnika 50 mm, plastificirane obloge, po 10 kg, izrađuju se sa centralnom ručkom ..
14.100,00 RSD
T bar dodatak za šipku T bar dodatak za šipku
Nema na stanju
T bar dodatak za šipkuSa T bar dodatkom za šipku uz pomoć šipke i 3 D zgloba i različitim težinama tegova , možete izolovati mišiće leđa i lopatica, mišiće vrata i ramena. Prenosiva zakrivljena čelična ručka obložena neklizajućom gumom pogodna je za olimpijske šipke od 50 mm i standardne šipke..
3.000,00 RSD
ALUMINIJUMSKI FLIP LOCK OSIGURAČI FI 50MMNajbolji izbor za osiguranje tegova prilikom bacačkih disciplina. Izdržlivi, neoštećuju šipku i jednostavni za montažu.Boja: srebrno siva   ..
2.800,00 RSD
ALUMINIJUMSKI FLIP LOCK OSIGURAČI FI 50MMNajbolji izbor za osiguranje tegova prilikom bacačkih disciplina. Izdržlivi, neoštećuju šipku i jednostavni za montažu.Boja: metalik crvena s   ..
2.400,00 RSD
Anatomski sunđer za šipku Sunđer – jastučić za šipku gotovo je obavezan rekvizit za  treninge koji uključuju vežbe dizanja tegova.Sunđer za šipku izrađen je od visokokvalitetne neklizajuće uretanske pene.Prednosti ovog penastog sunđera za šipku je u tome što se veoma..
1.890,00 RSD 2.100,00 RSD