MANIDEA SHOP
Korpa

Šipke za Tegove - šipke za teretanu

Šta treba da znate pri izboru šipki za tegove?

U svetu fitnesa, put do snage i izdržljivosti često vodi kroz jednostavne, ali moćne alatke kao što su šipke za tegove. U našoj širokoj paleti šipki za tegove, pronaći ćete sve što vam je potrebno da unapredite svoj trening i postignete svoje ciljeve.

Izbor Kvaliteta

Naša ponuda šipki za tegove sastoji se od najkvalitetnijih proizvoda na tržištu. Svaka šipka je pažljivo odabrana kako bi obezbedila izuzetnu izdržljivost i performanse. Nudimo različite opcije kako bismo zadovoljili sve vaše potrebe.

Dizajn za Efikasan Trening

Naše šipke za tegove su dizajnirane sa fokusom na vaš trening. Ergonomski i randlovani rukohvati omogućavaju udobno držanje bez proklizavanja tokom vežbanja, a precizno izbalansiran dizajn osigurava stabilnost i kontrolu prilikom podizanja tegova. Bez obzira da li se bavite powerliftingom, bodybuildingom ili funkcionalnim treninzima, naše šipke će vas podržati u svakom koraku.

Raznolikost Težina, Dužina i prečnika cilindara za tegove

Da bismo zadovoljili različite nivoe iskustva i ciljeve, nudimo šipke za tegove u raznim težinama, dužinama i naravno za različite vrste tegova koje ćete stavljati na njih.

Standardne šipke (fi 30)

Idealne za kućni fitnes ili komercijalnu upotrebu u teretanama. Pružaju izdržljivost i kvalitet za raznovrsne potrebe. Standarne šipke fi 30 možete pronaći u različitim dužinama i težinama. Od šipkica za bučica dužine 35cm i težine 2,5kg, krive ez šipke dužine 120cm, pa pravih šipki za tegove 150cm, 180cm i 213 cm. Tu su opcije sa osiguračima koji su po principu navoja( šipke sa navojem fi 30) ili šipke bez navoja fi 30 koje se fiksiraju osiguračima po principu štipaljki.

Olimpijske šipke (fi 50)

Olimpijske šipke su vrhunskog kvaliteta i tehničkih karakteristika, odgovaraju najzahtevnijim komercijalnim potrebama u teretanama, fitnes centrima i fitnes studijima. Njih možete pronaći u različitim oblicima, dužinama, težinama i sa raznovrsnim funkcionalnostima u skladu sa njihovim namenama. Tu su Klasične Bushing Olimpijke šipke u dimnzijama 220cm( 20kg), 200cm(18kg), 185cm(15kg), 182cm(15kg), 154cm(10kg). Pored njih imamo i EZ krive šipke, specifične šipke za čučanj, Buffalo šipku, Šipku farmerov hod, Log on Strongman šipku, hammer šipku, Hex Trap šipku. I sve one su standardizovane za promer tegova fi 50mm.

Profesionalne Olimpijske šipke za CrossFit i Weightlifting

Ove profesionalne olimpijske šipke postavljaju standarde za komercijalnu upotrebu u teretanama, pružajući vrhunski kvalitet i tehničke karakteristike za najzahtevnije treninge. Izrađene su od najkvalitetnijih legura čelika, elastične i izdržljive sa mogućnošći trpljenja i do 1000kg opterećenja. Šipke sa ležajevima koje ostvaruju brzu rotaciju cilindra kako bi se efikasno izvodile vežbe trzaja i nabačaja, obložene u Tvrdom hromu ili Crnom hromu. Pomenute tehničke karakteristike čine ove šipke otporne i na najzahtevnije bacačke i grube ttrenažne sesija, a pružaju vežbaču odličan balans i osećaj potpune kontole tokom izvođenja vežbi.

Bezbednost na Prvom Mestu

Vaša bezbednost je naš prioritet. Sve naše šipke za tegove su pažljivo testirane kako bi se garantovala njihova izdržljivost i sigurnost. Ne kompromitujemo kvalitet, jer želimo da vaš fitnes put bude uspešan i bezbedan. Uz naše šipke za tegove, pružamo vam mogućnost da postanete najbolja verzija sebe. Investirajte u svoje zdravlje i fitnes ciljeve i krenite prema snazi i izdržljivosti o kojima sanjate. Osetite razliku kvaliteta sa našim proizvodima. Vaš put ka snazi počinje ovde.

Ravna olimpijska bushing šipka dužine 220 cm nosivosti do 350kg, sa kugličastim ležajevima glatkog klizanja i  profesionalnim seger sistemom zatvaranja cilindra, je odličan izbor ukoliko vam je potrebna šipka za benč, čučanj ili vežbe trzaja i nabačaja, bez bojazni od odvrtanja i ispadanja..
13.410,00 RSD 14.900,00 RSD
Ravna olimpijska bushing šipka dužine 200 cm nosivosti do 350kg, sa kugličastim ležajevima glatkog klizanja i  profesionalnim seger sistemom zatvaranja cilindra, je odličan izbor ukoliko vam je potrebna šipka za benč, čučanj ili vežbe trzaja i nabačaja, bez bojazni od odvrtanja i ispadanja..
12.510,00 RSD 13.900,00 RSD
Cerakote Profesionalna Šipka Fitness Experience je šipka visokog kvaliteta namenjena zahtevnim dizačkim vežbama. Ova profesionalna šipka teži 20 kg i izuzetno je izdržljiva, može da izdrži opterećenja čak do 700 kg. Njena elastičnost i izvanredan spin omogućeni su zahvaljujući 8 ležaja smeštenih u c..
23.400,00 RSD
Cerakote Profesionalna Šipka Fitness Experience je šipka visokog kvaliteta namenjena zahtevnim dizačkim vežbama. Ova profesionalna šipka teži 20 kg i izuzetno je izdržljiva, može da izdrži opterećenja čak do 700 kg. Njena elastičnost i izvanredan spin omogućeni su zahvaljujući 8 ..
23.400,00 RSD
Fitness Experience CrossFit profesionalne šipke su pogodne za CrossFit, dizanje tegova i Powerlifting. Fitness Experience šipke su napravljene od čvrstog opružnog čelika  190.000 psi koji je ravan najboljim šipkama na svetu. Ove šipke mogu, zahvaljujući visokom kvalitetu legure čelika, da..
23.400,00 RSD
Profesionalna olimpijska šipka za CrossFit - izuzetan izbor za profesionalne vežbače. Naša olimpijska šipka je namenjena za profesionalnu upotrebu u klubovima, CrossFit i powerlifting takmičenjima. Izrađena od posebno kaljenog čelika, ova CrossFit šipka je elastična i može podneti neverovatnu nosivo..
19.200,00 RSD 24.000,00 RSD
Fitness Experience CrossFit profesionalne šipke su pogodne za CrossFit, dizanje tegova i Powerlifting. Fitness Experience šipke su napravljene od čvrstog opružnog čelika  190.000 psi koji je ravan najboljim šipkama na svetu. Ove šipke mogu, zahvaljujući visokom kvalite..
23.400,00 RSD
Fitness Experience CrossFit profesionalne šipke su pogodne za CrossFit, dizanje tegova i Powerlifting. Fitness Experience šipke su napravljene od čvrstog opružnog čelika  190.000 psi koji je ravan najboljim šipkama na svetu. Ove šipke mogu, zahvaljujući visokom kvalite..
23.400,00 RSD
Hromirana olimpijska bushing šipka brenda Fitness Experience vam nudi idealan odnos cene i kvaliteta. Zahvaljujući visokokvalitetnoj galvanizaciji, šipka je izuzetno izdržljiva i otporna na habanje. Bronzana biksna omogućava glatko klizanje cilindra oko hvatišta, što vam omogućava ugodno i efikasno ..
9.810,00 RSD 10.900,00 RSD