MANIDEA SHOP
Korpa

Soft medicinke

Soft medicinke – mekane medicinke koje se zbog svoje funkcionalnosti mogu koristiti za širok spektar vežbi . Njihovim korišćenjem se postiže povećanje mišićnog tonusa i mišićne izdržljivosti. Odlične za izotonične vežbe. Mogu se koristiti u sportskom treningu, rehabilitaci..
643,00 RSD 756,00 RSD
Soft medicinke – mekane medicinke koje se zbog svoje funkcionalnosti mogu koristiti za širok spektar vežbi.Njihovim korišćenjem se postiže povećanje mišićnog tonusa i mišićne izdržljivosti. Odlične za izotonične vežbe.Mogu se koristiti u sportskom treningu, rehabilitaciji i postoperativnom oporavku...
734,00 RSD 864,00 RSD
Soft medicinke – mekane medicinke koje se zbog svoje funkcionalnosti mogu koristiti za širok spektar vežbi.Njihovim korišćenjem se postiže povećanje mišićnog tonusa i mišične izdržljivosti. Odlične za izotonične vežbe.Mogu se koristiti u sportskom treningu, rehabilitaciji i kod postoperativnog opora..
918,00 RSD 1.080,00 RSD
Soft medicinke - mekane medicinke koje se, zbog svoje funkcionalnosti, mogu koristiti za širok spektar vežbi. Njihovim korišćenjem se postiže povećanje mišićnog tonusa i mišićne izdržljivosti.Odlične za izotonične vežbe. Mogu se koristiti u sportskom treningu, rehabilitaciji i postoperativnom oporav..
1.102,00 RSD 1.296,00 RSD
Soft medicinke – mekane medicinke koje se, zbog svoje funkcionalnosti, mogu koristiti za širok spektar vežbi. Njihovim korišćenjem se postiže povećanje mišićnog tonusa i mišićne izdržljivosti. Odlične za izotonične vežbe. Mogu se koristiti u sportskom treningu, rehabilitaciji i postoperativnom opo..
1.224,00 RSD 1.440,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)