MANIDEA SHOP
Korpa

Pojasevi, prsluci i gurtne za CrossFit

PRSLUK SA OPTEREĆENJEM - PRSLUK SA TEGOVIMA 20 KG PRSLUK SA OPTEREĆENJEM - PRSLUK SA TEGOVIMA 20 KG
-10 % Nema na stanju
Izazovite sebe i podignite nivo svojih vežbi uz vrhunski prsluk sa tegovima!Jedinstvena prednost prsluka sa opterećenjem - prsluk sa tegovima od 20 kg leži u tome što umesto običnih vreća sa peskom, ovaj prsluk sadrži čak 20 olovnih kocaka od po 1 kg. Ovo vam omogućava da lako prilagodite opterećenj..
11.232,00 RSD 12.480,00 RSD
PRSLUK SA OPTEREĆENJEM - PRSUK SA TEGOVIMA FORCE USA 20 KG PRSLUK SA OPTEREĆENJEM - PRSUK SA TEGOVIMA FORCE USA 20 KG
Nema na stanju
Poboljšajte svoj trening dodavanjem  prsluka sa tegovima  FORCE USA u svoju rutinu vežbanja! Ovaj prsluk omogućava dodatni otpor tokom vežbanja, pružajući vam mogućnost da maksimalno iskoristite svaki pokret. Materijali: Izdržljiv i udoban materijal koji omogućava slobodno kretanje to..
13.255,00 RSD
PRSLUK SA OPTEREĆENJEM - PRSLUK SA TEGOVIMA FORCE USA 30 KG PRSLUK SA OPTEREĆENJEM - PRSLUK SA TEGOVIMA FORCE USA 30 KG
Nema na stanju
Poboljšajte svoj trening dodavanjem  prsluka sa tegovima  FORCE USA u svoju rutinu vežbanja! Ovaj prsluk omogućava dodatni otpor tokom vežbanja, pružajući vam mogućnost da maksimalno iskoristite svaki pokret.Materijali: Izdržljiv i udoban materijal koji omogućava slobodno kretanj..
17.322,00 RSD
PRSLUK SA OPTEREĆENJEM 30 KG PRSLUK SA OPTEREĆENJEM 30 KG
Nema na stanju
Izazovite sebe i podignite nivo svojih vežbi uz vrhunski prsluk sa opterećenjem!Jedinstvena prednost prsluka sa opterećenjem od 30 kg leži u tome što umesto običnih vreća sa peskom, ovaj prsluk sadrži čak 30 olovnih kocaka od po 1 kg. Ovo vam omogućava da lako prilagodite opterećenje prema svojim že..
16.450,00 RSD
Premium Bodybuilding Kaiš - pojas za sigurno dizanje tegova je posebno dizajniran da vam pruži izuzetnu stabilnost i podršku tokom napornih treninga dizanja tegova.Karakteristike ovog bodybuilding kaiša je njegova izvanredna podrška lumbalnoj kičmi i visokokvalitetan materijal od kojeg je napravljen..
3.280,00 RSD 4.100,00 RSD
 Pojas za teretanu – Bodybuilding kaiš - Kaiš za dizanje tegova - Premium široki 130 cm  Pojas za teretanu – Bodybuilding kaiš - Kaiš za dizanje tegova - Premium široki 130 cm
-20 % Nema na stanju
Premium Bodybuilding Kaiš - pojas za sigurno dizanje tegova je posebno dizajniran da vam pruži izuzetnu stabilnost i podršku tokom napornih treninga dizanja tegova.Karakteristike ovog bodybuilding kaiša je njegova izvanredna podrška lumbalnoj kičmi i visokokvalitetan materijal od kojeg je napravljen..
3.760,00 RSD 4.700,00 RSD
ARM BLASTER ARM BLASTER
-30 % Nema na stanju
Arm Blaster je inovativni i jedinstveni dodatak za vežbanje koji će vam omogućiti da dostignete vrhunsku izolaciju mišića bicepsa tokom vežbi pregiba sa EZ ili ravnom šipkom. Ovaj visokokvalitetni aksesoar je dizajniran sa posebnom pažnjom kako bi vam pružio maksimalnu podršku i udobnost tokom vežba..
3.150,00 RSD 4.500,00 RSD
Bandažeri za ručne zglobove su sastavni deo opreme svakog i malo ozbiljnijeg dizača tegova. Ovi steznici služe kao odlična podrška zglobovima šake i podlaktice prilikom podizanja velikih težina.Steznici – Bandažeri za ručne zglobove se koriste samo prilikom podizanja kilaža većih od 80% od va..
1.400,00 RSD
Blok tegovi za prsluk sa opterećenjem od 1kg su idealno rešenje ukoliko vam je potreban rezervni deo za vaš prsluk sa opterećenjem Force USA. Ovi blok tegovi su kompatibilni i za prsluke sa istim sistemom iz naše široke ponude. Ova ponuda vam omogućava da lako nadoknadite izgubljene blokove ili da p..
450,00 RSD
GURTNE ZA DIZANJE TEGOVA, MRTVO DIZANJE I ZGIBOVE - PAR GURTNE ZA DIZANJE TEGOVA, MRTVO DIZANJE I ZGIBOVE - PAR
Nema na stanju
Gurtne za dizanje tegova, za zgibove i mrtvo dizanje  su značajan deo fitnes opreme za ojačanje hvata i pomoć prilikom vežbanja. Gurtne za dizanje tegova i za ojačavaNje hvata će vam pružiti veliku prednost i olakšanje smanjenjem opterećenja na šakama i prstima i time maksimalno usmeriti fokus ..
980,00 RSD
GURTNE ZA DIZANJE TEGOVA, MRTVO DIZANJE I ZGIBOVE SA KUKOM - PAR GURTNE ZA DIZANJE TEGOVA, MRTVO DIZANJE I ZGIBOVE SA KUKOM - PAR
Nema na stanju
Gurtne za dizanje tegova, mrtvo dizanje i zgibove sa kukom su značajan deo fitnes opreme za ojačanje hvata i pomoć prilikom vežbanja. Gurtne za dizanje tegova i  za ojačavaje hvata će vam pružiti veliku prednost toko tr