MANIDEA SHOP
Korpa

Kettlbell

Kettlebell ručni teg, poznat i kao rusko zvono ili girje, poboljšava vašu ukupnu snagu, ravnotežu, fleksibilnost i koordinaciju, a istovremeno topi masne naslage. Kettlebell je idealan fitness rekvizit za kardio trening i trening snage. Pokreti prilikom vežbanja sa ruskim zvonom uključuju celo telo i razvoj snage na načine koje nećete postići sa bučicama ili šipkom. Kettlebell tegovi su dobri ukoliko želi da:

  • Izgradite mišiće

  • Povećate izdržljivost 

  • Izgubite suvišne kilograme

Premošćivanjem jaza između kardio treninga i treninga snage vaš ukupni nivo fizičke spremnosti će naglo porasti, dovodeći vas u najbolju formu. Ovi čelični tegovi u obliku zvona bili su dugo čuvana tajna ruskog KGB-a koji ih je koristio za obuku svojih operativaca, zbog čega su ovi tegovi i dobili naziv rusko zvono. Danas su popularan fitnes rekvizit kod profesionalaca i rekreativaca širom sveta, a u Manidea ponudi možete pronaći takmičarske kettlebell-e i vinyl kettlebell-e.  

Kupovinom u setu ostvarujete  cenu kettlbella od 10%Čelični tegovi u obliku zvona bili su dugo čuvana tajna ruskog KGB-a koji ih je koristio za obuku svojih operativaca. Danas su dostupni kako profesionalnim sportistima, tako i rekreativcima širom sveta.Nezamenjiv fitnes rekvizit kojim, pored i..
45.144,00 RSD 50.160,00 RSD
Prikazuje se 1 do 1 od 1 (1 strana)