MANIDEA SHOP
Korpa

Bosu lopta i balanseri


Balans Jastuk - Masažni JastukMasažni jastuk - Balans Jastuk idealan je rekvizit za poboljšanje stabilnosti zglobova, i razvoj statičke snage i izdržljivosti ekstremiteta i trupa.Nezaobilazan je rekvizit u kondicionoj pripremi sportista, pilates ifitnes treningu.Koristi se u rehabilitaciji i oporavk..
2.100,00 RSD
BALANS PLOČA OD TVRDE PLASTIKE BALANS PLOČA OD TVRDE PLASTIKE
Nema na stanju
Balance ploča je plastična  balans platforma namenjena izvođenju različitih proprioceptivnih vežbi. DIJAMETAR: 40 cm Proprioceptivne vežbe su se nekada koristile u rehabilitacijske svrhe, a danas su postale gotovo neizostavan deo preventivnog i razvojnog kondicijskog treninga Poželjno je propri..
2.100,00 RSD
BOSU LOPTA Polulopta koja se može koristiti kao balanser ili "jumper" u vežbama za poboljšanje ravnoteže, balansa i izometrijske izdržljivosti Prečnik:61 cm Visina: 22 cm BojE koje imamo u ponudi: plava i metalik siva Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu.Uvoznik : Manidea Doo..
8.400,00 RSD 10.800,00 RSD
DRVENA BALANS PLOČA – BALANS PLATFORMA DRVENA BALANS PLOČA – BALANS PLATFORMA
Nema na stanju
Drvena balans ploča je  balans platforma namenjena izvođenju različitih proprioceptivnih vežbi. Gornja površina je izrađena  od protivkliznog materijala DIJAMETAR: 40 cm Proprioceptivne vežbe su se nekada koristile u rehabilitacijske svrhe, a danas su postale gotovo neizostavan deo prev..
2.500,00 RSD
Polulopta jež  - Balans Jež idealan je rekvizit za poboljšanje stabilnosti zglobova, i razvoj statičke snage i izdržljivosti ekstremiteta i trupa. Nezaobilazan je rekvizit u kondicionoj pripremi sportista, pilates i fitnes treningu. Koristi se u rehabilitaciji i oporavku od povrede, kao i u p..
600,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)