MANIDEA SHOP
Korpa

Bosu lopta i balanseri

"Unapredite svoj kondicioni trening i posturu sa Bosu Loptom i Balanserima!"

    Bosu lopta i balanseri su neizostavni alati u svetu kondicionog treninga i rehabilitacije. Ovi proizvodi su postali popularni među sportistima, fitness entuzijastima i osobama koje žele da poboljšaju svoju posturu i ravnotežu. Evo kako vam Bosu lopta i balanseri mogu pomoći da unapredite svoj trening i posturu.

    Bosu lopta i balanseri su višenamenski alati koji donose brojne benefite u kondicionom treningu i rehabilitaciji. Poboljšavaju ravnotežu, jačaju mišiće trupa i nogu, doprinose ispravnoj posturi i pomažu u izgradnji funkcionalne snage. Bez obzira na vaše ciljeve - da li želite da se osećate jače, poboljšate atletsku sposobnost ili radite na posturi - Bosu lopta i balanseri su odlični saveznici u vašem putovanju ka boljem fizičkom stanju."


1. Kondicioni Trening: Bosu lopta je polukugla sa ravnom donjom stranom, idealna za izvođenje raznovrsnih vežbi koje uključuju ravnotežu, stabilnost i snagu. Upotreba Bosu lopte zahteva angažovanje različitih mišićnih grupa kako biste održali stabilnost tokom vežbi. Ovo povećava intenzitet treninga i omogućava vam da razvijete funkcionalnu snagu, koordinaciju i kondiciju. Bez obzira da li radite čučnjeve, sklekove ili trbušnjake, Bosu lopta dodaje izazov vašem treningu.


2. Poboljšanje Ravnoteže: Balanseri su posebni uređaji dizajnirani da poboljšaju vašu ravnotežu i stabilnost. Upotreba balansera angažuje duboke mišiće trupa i nogu, što pomaže da se izgradi jača i stabilnija osnova. Ovi uređaji su izuzetno korisni za sportiste jer povećavaju sposobnost održavanja stabilnosti tokom dinamičnih pokreta, poput skakanja ili promene pravca. Takođe su odlični za izgradnju osnovnih mišića koji podržavaju kičmu i smanjuju rizik od povreda.


3. Rehabilitacija i Postura: Balanseri su takođe korisni u rehabilitaciji povreda, posebno onih koje su vezane za donji deo tela ili kičmu. Ovi uređajiomogućavaju postepeno jačanje mišića i vraćanje stabilnosti tokom oporavka. Pored toga, redovno vežbanje na Bosu lopti može pomoći u ispravljanju loše posture. Rad na održavanju ravnoteže na nestabilnoj površini podstiče aktivaciju mišića koji podržavaju kičmu i doprinosi ispravnom držanju tela. BOSU LOPTA PLAVABOSU LOPTA je rekvizit za ravnotežu sa ravnom podlogom, koja korisniku pruža nestabilnu površinu na kojoj može izvoditi vežbe za angažovanje različitih mišićnih grupa. Prednost ove bosu lopte je izutetno izdržljiva baza, široko polje oslonca i površina od debelozidne gume...
8.125,00 RSD 10.157,00 RSD
BOSU LOPTABOSU lopta je rekvizit za ravnotežu sa ravnom podlogom, koja korisniku pruža nestabilnu površinu na kojoj može izvoditi vežbe za angažovanje različitih mišićnih grupa. BOSU lopta se može prilagoditi da pojača izazov i poveća rezultate. Opcije i progresije vežbi su beskrajne, pomažući da s..
9.720,00 RSD 10.800,00 RSD
PREMIUM BOSU LOPTAPREMIUM BOSU LOPTA Experience Fitness je rekvizit za ravnotežu sa ravnom podlogom, koja korisniku pruža nestabilnu površinu na kojoj može izvoditi vežbe za angažovanje različitih mišićnih grupa. Prednost premium bosu lopte Experience Fitness je njen elipsasti oblik, široko polje os..
12.000,00 RSD
BALANS MASAŽNI JASTUKBalans masažni jastuk  idealan je rekvizit za poboljšanje stabilnosti zglobova i razvoj  kako statičke snage, tako i izdržljivosti ekstremiteta i trupa.Nezaobilazan je rekvizit u kondicionoj pripremi sportista, pilates i fitnes treningu.Koristi se u ..
2.100,00 RSD
Balans Pad – Balans Mat - Balans podloška Yes4All Balans Pad – Balans Mat -  Balans podloška Yes4All napravljena je od  visokokvalitetnog TPE  penastog materijala koji stvara izvanrednu mekoću za siguran i efektivan trening. Osetite  udobnost koju donosi vašem t..
2.800,00 RSD
DRVENA BALANS PLOČA – BALANS PLATFORMA DRVENA BALANS PLOČA – BALANS PLATFORMA
-10 % Nema na stanju
Drvena balans ploča je  balans platforma namenjena izvođenju različitih proprioceptivnih vežbi.Gornja površina je izrađena  od protivkliznog materijalaDIJAMETAR: 40 cmProprioceptivne vežbe su se nekada koristile u rehabilitacijske svrhe, a danas su postale gotovo neizost..
2.250,00 RSD 2.500,00 RSD
Polulopta jež  - Balans Jež idealan je rekvizit za poboljšanje stabilnosti zglobova, i razvoj statičke snage i izdržljivosti ekstremiteta i trupa. Nezaobilazan je rekvizit u kondicionoj pripremi sportista, pilates i fitnes treningu. Koristi se u rehabilitaciji i oporavku od povrede, kao i u p..
600,00 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)