MANIDEA SHOP
Korpa

Bosu lopta i balanseri

Bosu lopte su odličan dodatak svakoj kućnoj ili profesionalnoj teretani. Napumpane su sa jedne strane, a imaju ravnu platformu sa druge. Bosu lopte se koriste kao balanseri (jumper-i) prilikom izvođenja vežbi za poboljšanje ravnoteže, balansa i izometrijske izdržljivosti. Pomoću bosu lopte možete izvoditi vežbe koje angažuju različite mišićne grupe kao što su istezanje, rehabilitacija i trening snage, a ujedno predstavljaju i dobar fitnes rekvizit ako želite da izgubite višak kilograma.

 BOSU LOPTA PLAVABOSU LOPTA je rekvizit za ravnotežu sa ravnom podlogom, koja korisniku pruža nestabilnu površinu na kojoj može izvoditi vežbe za angažovanje različitih mišićnih grupa. Prednost ove bosu lopte je izutetno izdržljiva baza, široko polje oslonca i površina od debelozidne gume...
7.900,00 RSD
BALANS MASAŽNI JASTUKBalans masažni jastuk  idealan je rekvizit za poboljšanje stabilnosti zglobova i razvoj  kako statičke snage, tako i izdržljivosti ekstremiteta i trupa.Nezaobilazan je rekvizit u kondicionoj pripremi sportista, pilates i fitnes treningu.Koristi se u ..
2.100,00 RSD
Balans Pad – Balans Mat - Balans podloška Yes4All Balans Pad – Balans Mat -  Balans podloška Yes4All napravljena je od  visokokvalitetnog TPE  penastog materijala koji stvara izvanrednu mekoću za siguran i efektivan trening. Osetite  udobnost koju donosi vašem t..
2.800,00 RSD
BALANS PLOČA OD TVRDE PLASTIKE BALANS PLOČA OD TVRDE PLASTIKE
-10 % Nema na stanju
BALANS PLOČA OD TVRDE PLASTIKEBalans ploča je plastična neklizajuća platforma namenjena izvođenju različitih proprioceptivnih vežbi.Proprioceptivne vežbe su se nekada koristile u rehabilitacijske svrhe, a danas su postale gotovo neizostavan deo preventivnog i razvojnog kondicijskog treninga Pože..
1.890,00 RSD 2.100,00 RSD
BOSU LOPTABOSU lopta je rekvizit za ravnotežu sa ravnom podlogom, koja korisniku pruža nestabilnu površinu na kojoj može izvoditi vežbe za angažovanje različitih mišićnih grupa. BOSU lopta se može prilagoditi da pojača izazov i poveća rezultate. Opcije i progresije vežbi su beskrajne, pomažući da s..
9.720,00 RSD 10.800,00 RSD
DRVENA BALANS PLOČA – BALANS PLATFORMA DRVENA BALANS PLOČA – BALANS PLATFORMA
-10 % Nema na stanju
Drvena balans ploča je  balans platforma namenjena izvođenju različitih proprioceptivnih vežbi.Gornja površina je izrađena  od protivkliznog materijalaDIJAMETAR: 40 cmProprioceptivne vežbe su se nekada koristile u rehabilitacijske svrhe, a danas su postale gotovo neizostavan d..
2.250,00 RSD 2.500,00 RSD
Polulopta jež  - Balans Jež idealan je rekvizit za poboljšanje stabilnosti zglobova, i razvoj statičke snage i izdržljivosti ekstremiteta i trupa. Nezaobilazan je rekvizit u kondicionoj pripremi sportista, pilates i fitnes treningu. Koristi se u rehabilitaciji i oporavku od povrede, kao i u p..
600,00 RSD
PREMIUM BOSU LOPTAPREMIUM BOSU LOPTA Experience Fitness je rekvizit za ravnotežu sa ravnom podlogom, koja korisniku pruža nestabilnu površinu na kojoj može izvoditi vežbe za angažovanje različitih mišićnih grupa. Prednost premium bosu lopte Experience Fitness je njen elipsasti oblik, široko polje os..
12.000,00 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)