MANIDEA SHOP
Korpa

Bosu lopta i balanseri

"Unapredite svoj kondicioni trening i posturu sa Bosu Loptom i Balanserima!"

    Bosu lopta i balanseri su neizostavni alati u svetu kondicionog treninga i rehabilitacije. Ovi proizvodi su postali popularni među sportistima, fitness entuzijastima i osobama koje žele da poboljšaju svoju posturu i ravnotežu. Evo kako vam Bosu lopta i balanseri mogu pomoći da unapredite svoj trening i posturu.

    Bosu lopta i balanseri su višenamenski alati koji donose brojne benefite u kondicionom treningu i rehabilitaciji. Poboljšavaju ravnotežu, jačaju mišiće trupa i nogu, doprinose ispravnoj posturi i pomažu u izgradnji funkcionalne snage. Bez obzira na vaše ciljeve - da li želite da se osećate jače, poboljšate atletsku sposobnost ili radite na posturi - Bosu lopta i balanseri su odlični saveznici u vašem putovanju ka boljem fizičkom stanju."


1. Kondicioni Trening: Bosu lopta je polukugla sa ravnom donjom stranom, idealna za izvođenje raznovrsnih vežbi koje uključuju ravnotežu, stabilnost i snagu. Upotreba Bosu lopte zahteva angažovanje različitih mišićnih grupa kako biste održali stabilnost tokom vežbi. Ovo povećava intenzitet treninga i omogućava vam da razvijete funkcionalnu snagu, koordinaciju i kondiciju. Bez obzira da li radite čučnjeve, sklekove ili trbušnjake, Bosu lopta dodaje izazov vašem treningu.


2. Poboljšanje Ravnoteže: Balanseri su posebni uređaji dizajnirani da poboljšaju vašu ravnotežu i stabilnost. Upotreba balansera angažuje duboke mišiće trupa i nogu, što pomaže da se izgradi jača i stabilnija osnova. Ovi uređaji su izuzetno korisni za sportiste jer povećavaju sposobnost održavanja stabilnosti tokom dinamičnih pokreta, poput skakanja ili promene pravca. Takođe su odlični za izgradnju osnovnih mišića koji podržavaju kičmu i smanjuju rizik od povreda.


3. Rehabilitacija i Postura: Balanseri su takođe korisni u rehabilitaciji povreda, posebno onih koje su vezane za donji deo tela ili kičmu. Ovi uređajiomogućavaju postepeno jačanje mišića i vraćanje stabilnosti tokom oporavka. Pored toga, redovno vežbanje na Bosu lopti može pomoći u ispravljanju loše posture. Rad na održavanju ravnoteže na nestabilnoj površini podstiče aktivaciju mišića koji podržavaju kičmu i doprinosi ispravnom držanju tela.U potrazi za sveobuhvatnim rešenjem koje će transformisati vašu rutinu vežbanja? Yes4All Premium bosu lopta je odgovor na vaše fitnes izazove. Podesiv, svestran i izuzetno efikasan, ovaj balansni trenažer će unaprediti vašu ravnotežu, jačati „core“ mišiće i poboljšati koordinaciju.  Prednosti P..
10.500,00 RSD 15.000,00 RSD
https://www.youtube.com/watch?v=Wbug1N5xsZwU potrazi za sveobuhvatnim rešenjem koje će transformisati vašu rutinu vežbanja? Yes4All Premium bosu lopta je odgovor na vaše fitnes izazove. Podesiv, svestran i izuzetno efikasan, ovaj balansni trenažer će unaprediti vašu ravnotežu, jačati „core“ mišiće i..
10.500,00 RSD 15.000,00 RSD
 BOSU LOPTA PLAVABOSU LOPTA je rekvizit za vežbe za ravnotežu. Ovaj fitnes rekvizit vežbaču pruža nestabilnu površinu na kojoj može izvoditi vežbe za različite mišićne grupe. Prednost ove Bosu lopte je izuzetno izdržljiva baza, široko polje oslonca i kvalitetna guma koja je otporna na puca..
8.125,00 RSD 10.157,00 RSD
BOSU LOPTA SIVABOSU LOPTA je jedan od najboljih fitnes rekvizita za vežbe za ravnotežu. Ovaj fitnes rekvizit vežbaču pruža nestabilnu površinu na kojoj može izvoditi vežbe za različite mišićne grupe. Prednost ove Bosu lopte je izuzetno izdržljiva baza, široko polje oslonca i kvalitetn..
9.720,00 RSD 10.800,00 RSD
PREMIUM BOSU LOPTA - SAVRŠEN REKVIZIT ZA UNAPREĐENJE VAŠEG FITNES TRENINGAIskusni sportisti i rekreativci znaju koliko je važno koristiti kvalitetne sportske rekvizite koji će unaprediti njihovu formu. Iz tog razloga vam predstavljamo premium Bosu loptu Experience Fitness, rekvizit za ravnotežu koji..
9.600,00 RSD 12.000,00 RSD
BALANS JASTUK, MASAŽNI JASTUK ZA RAVNOTEŽUBalans masažni jastuk je apsolutno nezamenljiv kada je reč o poboljšanju stabilnosti zglobova i unapređenju snage i izdržljivosti ekstremiteta i trupa.Balans jastuk ima posebno mesto u kondicionoj pripremi vrhunskih sportista, kao i za vrhunske pilates i fit..
2.100,00 RSD
Balans Pad – Balans Mat - Balans podloška Yes4All je vrhunska podloga za balansiranje, izrađena od visokokvalitetnog TPE penastog materijala koji pruža nevjerojatnu mekoću za siguran i efikasan trening. Ova podloška će osigurati udobnost vašeg treninga, istovremeno poboljšavajući ravnotežu, snagu i ..
2.800,00 RSD
Drvena balans ploča yes4all predstavlja izuzetnu platformu namenjenu izvođenju raznovrsnih proprioceptivnih vežbi i vežbi balansa koje donose brojne benefite za vašu rehabilitaciju, prevenciju povreda i razvoj kondicije.Njena gornja površina je izrađena od visokokvalitetnog protivkliznog materi..
1.500,00 RSD 1.875,00 RSD
Balans jež je izuzetan rekvizit namenjen unapređenju stabilnosti zglobova i izdržljivosti ekstremiteta. Balans jež dolazi u šest varijanti - crvenoj, žutoj, zelenoj, plavoj, ljubičastoj i narandžastoj boji. Izrađen je od vrhunske gume koja garantuje dugotrajnost i izdržljivost. Ovaj rekvizit je..
600,00 RSD
Premium balans ploča Yes4All je neophodan fitnes rekvizit koji odgovara svim uzrastima i nivoima kondicije. Upotreba Yes4All balans ploče omogućava vam da ojačate trbušne mišiće, radite na stabilizaciji tela, unapredite ravnotežu i koordinaciju kroz raznovrsne vežbe poput sklekova, čučnjeva, stajanj..
2.250,00 RSD 2.500,00 RSD