MANIDEA SHOP
Korpa

Vijače i Karike za crossfit

Vijača, odnosno kanap za preskakanje je odličan rekvizit za trening celog tela, zbog čega je neizostavan za crossfit. Ne samo da će vijača poboljšati vašu kardio i mišićnu snagu, već će pomoći i sagorevanju kalorija. Pored toga, preskakanje vijače je prirodan način da ojačate kosti i poboljšate koordinaciju i balans. Prednosti crossfit vijača:

  • Vežbaju za celo telo 

  • Odlične za sagorevanje kalorija

  • Korisne za izgradnju mišića

  • Povećavaju pokretljivost, stabilnost i koordinaciju  

  • Pogađaju više mišićnih grupa odjednom 

  • Jačaju mentalnu snagu 

  • Veoma su pristupačne i lako prenosive 

    Karike za crossfit jedan je od najsvestranijih funkcionalnih rekvizita za podizanje funkcionalne izdržljivosti i snage. Trening na karikama angažuje kompletnu muskulaturu ramenog pojasa i trupa, te je nezaobilazna disciplina na svim Crossfit takmičenjima i konceptima funkcionalnih trenažnih programa. Upotreba karika ima velike prednosti i u fitnes trenungu, opštem kondicioniranju i naprednijim postrehabilitacionim fazama rotatorne mažetne ramena.

Viseći neklizajući hvatovi kugle za zgibove - nastavci za jačanje stiska šake odličan su rekvizit za razvoj snage hvata i snage kinetičkog lanca pokreta šaka – biceps – mišići leđa. Zakačite viseći nastavak za jačanje hvata za bilo koje vratilo ili Rack i možete ojačati hvat ..
2.890,00 RSD
Viseći hvatovi za zgib- nastavci za jačanje stiska šake  odličan su rekvizit za razvoj snage hvata I  snage kinetičkog lanca pokreta šaka – biceps – mišići leđa. Zakačite viseći nastavak za jačanje hvata  za bilo koje vratilo ili rack i možete ojačati hvat radeći zgibove ili ..
2.333,00 RSD
Drvene karike za vežbanje su savršene sa gimnastiku, atletiku i funkcionalni trening u teretani. Gimnastičke karike vas teraju da kontrolišete telo celom njegovom težinom kroz kretanje u prostoru. Dolaze sa dosta čvrstih najlonskih traka i kopčom za podešavanje koja se lako koristi jednim dodirom, a..
4.350,00 RSD 5.800,00 RSD
Gimnastičke karike brenda Fitness Experience su izrađene od teške plastike, sa trakom za fiksiranje dužine 400 cm i sigurnosnom metalnom kopčom. Karike (ringovi) su namenjene funkcionalnom CrossFit treningu za razvoj snage i izdržljivosti.Ponuda sadrži: 1 par drvenih gimnastičarskih karika sa trakom..
2.856,00 RSD 3.360,00 RSD
Rezervna sajla za CrossFit vijaču je savršen rezervni dodatak za sve ljubitelje intenzivnog treninga. Jedan od glavnih benefita ovog proizvoda je njegova izdržljivost. Napravljena od visokokvalitetnih materijala, ova sajla je izuzetno otporna na habanje, što znači da će trajati dugo vremena, ča..
400,00 RSD
Rezervna sajla za crossfit vijaču je savršen dodatak za sve ljubitelje intenzivnog treninga. Sa modulatorom za podešavanje dužine, ova sajla vam omogućava potpunu kontrolu i prilagođavanje treninga vašim potrebama.Jedan od glavnih benefita ovog proizvoda je njegova izdržljivost. Napravljena od visok..
480,00 RSD
ULTRA LAKA ALUMINIJUMSKA VIJAČA SA GUMIRANOM DRŠKOM  ULTRA LAKA ALUMINIJUMSKA VIJAČA SA GUMIRANOM DRŠKOM
Nema na stanju
Ultra laka aluminijumska vijača sa gumiranom drškom opremljena je kvalitetnim lagerima na krajevima aluminijumskih laganih ručki, što vežbaču omogućava maksimalnu brzinu okretanja vijače, a istovremeno vijaču čini otpornom na pucanje ili iskakanje nosača ležajeva. Prednost ove vijače je u tome što..
1.560,00 RSD
Predstavljamo vam Vijaču za CrossFit, savršenog partnera za vaše treninge! Speed Rope je vijača koja će vas iznenaditi svojom brzinom i praktičnošću. Kreirana sa najnovijim tehnologijama i poboljšanjima, ova vijača će vam omogućiti da dostignete svoje ciljeve efikasno i zabavno.Ono što ovu vijaču iz..
990,00 RSD
Predstavljamo vam Vijaču za CrossFit, savršenog partnera za vaše treninge! Speed Rope je vijača koja će vas iznenaditi svojom brzinom i praktičnošću. Kreirana sa najnovijim tehnologijama i poboljšanjima, ova vijača će vam omogućiti da dostignete svoje ciljeve efikasno i zabavno.Ono što ovu vijaču iz..
1.360,00 RSD