MANIDEA SHOP
Korpa

Fitnes rekviziti

Ovde u Manidea-i možete pronaći fitnes rekvizite koji su vam potrebni za efikasan trening, bilo da opremate kućnu teretanu ili profesionalnu fitnes salu za vežbanje. Sa velikim izborom visokokvalitetne opreme za trening, ovi fitnes rekviziti su idealni alati koji vam mogu pomoći da postignete svoje ciljeve i budete zdraviji, čak i bez odlaska u teretanu. Pogledajte širok asortiman pa poručite željene fitnes rekvizite online, ili nas posetite na adresi Ugrinovačka 116, Beograd. 

  • Bučice

  • Strunjače

  • Medicinke

  • Pilates lopte 

  • Ruska zvona

  • Antigravitacione čizme

  • Trenažeri

  • Balanseri

  • Vijače

Koji fitnes rekviziti su potrebni za kućnu teretanu?

Kada opremate profesionalnu salu za vežbanje, nijedan fitnes rekvizit nije suvišan. Međutim, ako nemate dovoljno prostora kod sebe u kući možete napraviti selekciju i obezbediti onu opremu koja vam je neophodna da počnete sa treningom kod kuće, a evo i koji su to fitnes rekviziti. 

Set bučica

Set bučica, od lakih do teških, je neophodan za efikasan trening. Bučice dolaze u različitim veličinama, oblicima i materijalima, stoga pogledajte širok asortiman Manidea bučica i izaberite one koje su idealne za vaše potrebe. 

Klupa za trening 

Klupa za trening je podesiva platforma koja se koristi za izvođenje vežbi sa tegovima. Trebalo bi da budete u mogućnosti da podesite naslon, tako da klupu možete pomeriti iz ravnog položaja u nagib. 

Pilates lopte 

Uz pomoć pilates lopti možete izvoditi veliki broj različitih vežbi. Korišćenjem ovih lopti možete pružiti sebi brojne prednosti po zdravlje kao što su zdravlje leđa i kičme, bolje držanje tela i koordinacija mišića. 

Dodatni fitnes rekviziti

Ne zaboravite da svojoj kućnoj teretani obezbedite dodatnu opremu poput trenažera, balansera, vijača i rolera za masažu, koja će upotpuniti vaš trening i pomoći vam da dodatno zategnete telo i kožu. 

Strunjača za vežbanje sa aluminijumskim prstenovima   Strunjača za vežbanje i  fitnes, podloga za vežbanje, sa aluminijumskim prstenovima sa lakše odlaganje u prostoru za vežbanje. do 10 komada Strunjača sa prstenovima možete odložiti na Manidea  nosačima  strunjača sa prste..
2.380,00 RSD 2.800,00 RSD
Fitnes strunjača za vežbanje , podloga za vežbanje  Strunjača za vežbanje i  fitnes, podloga za vežbanje, od sada veće dimenzije za komforniji trening u kući, fitnes klubu ili prirodi.Za lakše prenošenje, uz strunjaču dobijate elastične trake za vezivanje, odlaganje i pren..
2.440,00 RSD
Fitnes strunjača za vežbanje , podloga za vežbanje  Strunjača za vežbanje i  fitnes, podloga za vežbanje, od sada veće dimenzije za komforniji trening u kući, fitnes klubu ili prirodi.Za lakše prenošenje, uz strunjaču dobijate elastične trake za vezivanje, od..
2.440,00 RSD
Profesionani steper za aerobik  – Klupa za Step aerobikProfesionani steper za aerobik  – Klupa za Step aerobik sastoji se od crno - sive platforme i 2 crna potporna bloka.Ovaj steper za aerobik je izrađen od otporne na pucanje čvrste masivne plastike -visokozasićenog polietilena I a..
10.890,00 RSD
Viseći hvatovi za zgib- nastavci za jačanje stiska šake  Viseći hvatovi za zgib- nastavci za jačanje stiska šake
Nema na stanju
Viseći hvatovi za zgib- nastavci za jačanje stiska šake Viseći hvatovi za zgib- nastavci za jačanje stiska šake   odličan su rekvizit za razvoj snage hvata I  snage kinetičkog lanca pokreta šaka – biceps – mišići leđa.Zakačite viseći nastavak za jačanje hvata &nb..
2.333,00 RSD
 BOSU LOPTA PLAVABOSU LOPTA je rekvizit za ravnotežu sa ravnom podlogom, koja korisniku pruža nestabilnu površinu na kojoj može izvoditi vežbe za angažovanje različitih mišićnih grupa. Prednost ove bosu lopte je izutetno izdržljiva baza, široko polje oslonca i površina od debelozidne gume...
7.110,00 RSD 7.900,00 RSD
ANKER ZA TRX I BOKS DŽAKOVEMontaža na plafon ili na zid. Nije pogodan za montažu na gipsanim pločama. Rupe za šrafove: ø10 Boja: srebrnaMaterijal: čelik plastificiran.  ..
600,00 RSD
ANTIGRAVITACIONE ČIZMEANTIGRAVITACIONE ČIZME napravljene su od vrhunskih materijala - Izuzetno izdržljivog i udobnog. Zbog visokog kvaliteta, antigravitacione čizme mogu da izdrže velike težine.Smanite  bol u leđima i grčeve u mišićima: Fitnes antigravitacione čizme mogu ublažiti bol i istegnu..
4.165,00 RSD 4.900,00 RSD
BALANS MASAŽNI JASTUKBalans masažni jastuk  idealan je rekvizit za poboljšanje stabilnosti zglobova i razvoj  kako statičke snage, tako i izdržljivosti ekstremiteta i trupa.Nezaobilazan je rekvizit u kondicionoj pripremi sportista, pilates i fitnes treningu.Koristi se u ..
2.100,00 RSD