MANIDEA SHOP
Korpa

Magnezijum Karbonat - Sportska kreda

Magnezijum kreda,  magnezijum carbonate poznata I kao  sportska kreda ili kreda za teretanu.

Značajna je za poboljšanje snage stiska, jer sprečava znojenje ruku I proklizavanje stiska na vratilu, karikama, hvatovima na slobodnom penjanu, kao I na drugim rekvizitima I mašinama u teretani.


Karakteristična je po odličnom upijanju znoja I vlage, što stvara pojačano trenje između prstiju I dodirne površine rekvizita sa kojim se trenira.

Značajan je pomoćnik u treningu CrossFit-a, slobodnom penjanju, sportskoj gimnastici, kao I u svim oblicima funkcionalnog treninga I teretani.

 Magnezijum Carbonat KockaMagnezijum kocka - Magnezijum carbonat ili sportska kreda neophodan je za  vežbače I sportiste koji se bave slobodnim penjanjem, gimnastikom, CrossFit-om, dizanjem tegova .Prednosti magnezijum carbonata u obliku kocke je u praktičnoj primeni I lakom nan..
440,00 RSD
Stalak za sportsku kredu – Magnezijum karbonat sa Magnezijum prahom 450 gr Ovo je zgodno postolje za držanje sportske krede magnezijum karbonata u vašem sporskom objektu, teretani, gimnastičkoj sali, CrossFit centru ili Personalnom studiju.Uz stalak dobijate 450 grama sportske krede..
12.400,00 RSD
Prikazuje se 1 do 2 od 2 (1 strana)