MANIDEA SHOP
Korpa

Magnezijum Karbonat - Sportska kreda

Magnezijum kreda,  magnezijum carbonate poznata I kao  sportska kreda ili kreda za teretanu.

Značajna je za poboljšanje snage stiska, jer sprečava znojenje ruku I proklizavanje stiska na vratilu, karikama, hvatovima na slobodnom penjanu, kao I na drugim rekvizitima I mašinama u teretani.


Karakteristična je po odličnom upijanju znoja I vlage, što stvara pojačano trenje između prstiju I dodirne površine rekvizita sa kojim se trenira.

Značajan je pomoćnik u treningu CrossFit-a, slobodnom penjanju, sportskoj gimnastici, kao I u svim oblicima funkcionalnog treninga I teretani.

MAGNEZIJUM KARBONAT KOCKA - SPORTSKA KREDA MAGNEZIJUM KARBONAT KOCKA - SPORTSKA KREDA
-10 % Nema na stanju
Magnezijum kocka - magnezijum carbonat ili sportska kreda neophodan je za  vežbače I sportiste koji se bave slobodnim penjanjem, gimnastikom, CrossFit-om, dizanjem tegova .Prednosti magnezijum carbonata u obliku kocke je u praktičnoj primeni I lakom nanošenju. Kocka štedi magnezijum koji..
396,00 RSD 440,00 RSD
Ovaj elegantni i praktični stalak za sportsku kredu je savršen dodatak za vaš sportski objekat, teretanu, gimnastičku salu, CrossFit centar ili personalni studio. Uz ovaj stalak dobijate i 450 grama visokokvalitetne sportske krede - magnezijum praha koji će vam omogućiti optimalno prianjanje i suvoć..
12.400,00 RSD
Prikazuje se 1 do 2 od 2 (1 strana)