MANIDEA SHOP
Korpa

Olimpijske šipke

Ravna olimpijska bushing šipka dužine 220 cm nosivosti do 350kg, sa kugličastim ležajevima glatkog klizanja i  profesionalnim seger sistemom zatvaranja cilindra, je odličan izbor ukoliko vam je potrebna šipka za benč, čučanj ili vežbe trzaja i nabačaja, bez bojazni od odvrtanja i ispadanja..
14.900,00 RSD
Ravna olimpijska bushing šipka dužine 200 cm nosivosti do 350kg, sa kugličastim ležajevima glatkog klizanja i  profesionalnim seger sistemom zatvaranja cilindra, je odličan izbor ukoliko vam je potrebna šipka za benč, čučanj ili vežbe trzaja i nabačaja, bez bojazni od odvrtanja i ispadanja..
13.900,00 RSD
Hromirana olimpijska bushing šipka brenda Fitness Experience vam nudi idealan odnos cene i kvaliteta. Zahvaljujući visokokvalitetnoj galvanizaciji, šipka je izuzetno izdržljiva i otporna na habanje. Bronzana biksna omogućava glatko klizanje cilindra oko hvatišta, što vam omogućava ugodno i efikasno ..
10.900,00 RSD
Ako vam je potrebna šipka za benč, čučanj ili vežbe trzaja i nabačaja, bez ikakve bojazni od odvrtanja i ispadanja cilindra, preporučujemo vam vrhunsku hromiranu olimpijsku bushing šipku dužine 181 cm i težine 16 kg. Ova šipka dolazi sa visokokvalitetnim kugličastim ležajevima koji omogućavaju glatk..
12.900,00 RSD
OLIMPIJSKA BUSHING ŠIPKA 185 CM OLIMPIJSKA BUSHING ŠIPKA 185 CM
Nema na stanju
Ravna olimpijska bushing šipka dužine 185 cm nosivosti do 350kg, sa kugličastim ležajevima glatkog klizanja i  profesionalnim seger sistemom zatvaranja cilindra, je odličan izbor ukoliko vam je potrebna šipka za benč, čučanj ili vežbe trzaja i nabačaja, bez bojazni od odvrtanja i ispadanja..
13.200,00 RSD
Olimpijska šipka za čučanj, koja je specijalno dizajnirana za izvođenje ovog zahtevnog vežbanja, predstavlja vrhunski alat za svakog vežbača. Sa svojim inovativnim dizajnom, ova šipka garantuje bezbednost i optimalne rezultate pri izvođenju čučnjeva. Ono što je uistinu jedinstveno kod ove šipke je n..
20.000,00 RSD
Premium zakrivljena multi grip šipka brenda Experience Fitness  od tvrdog hroma specijalno je dizajnirana da smanji opterećenje na vaše ručne zglobove i ramena, a da pritom omogući višestruke hvatove kako bi pogodili mišićne pripoje iz više uglova.Tri različite neutralne ručke na šipc..
19.200,00 RSD 24.000,00 RSD
PREMIUM OTVORENA HEX TRAP ŠIPKA PREMIUM OTVORENA HEX TRAP ŠIPKA
Nema na stanju
Premium otvorena Hex Trap šipka brenda Experience Fitness je dizajnirana sa ciljem da težinu postavi direktno u liniju sa vašim centrom gravitacije, umesto naginjanja napred kao tradicionalne šipke. Okvir otvorenog dizajna omogućava dizaču da uđe i izađe iz šipke i ne ograničava opseg pokreta ..
28.000,00 RSD
Buffalo Bar - Bow Bar je inovativna šipka koja je posebno dizajnirana da vam pruži veću udobnost i smanji rizik od povreda tokom treninga. Zahvaljujući svojoj zakrivljenosti, Buffalo Bow šipka omogućava prirodan položaj ramena prilikom izvođenja čučnjeva, sprečava naprezanje ručnih zglobova kod..
19.200,00 RSD 24.000,00 RSD
Ez zakrivljena olimpijska šipka je izuzetno korisna za treniranje gornjeg dela tela, posebno za vežbe ruku. Zahvaljujući svojoj zakrivljenosti, omogućava supinirani hvat koji cilja mišiće bicepsa i podlaktice tokom vežbe biceps pregiba. Osim toga, ova zakrivljena šipka umanjuje nelagodu i opterećenj..
7.300,00 RSD
ZAKRIVLJENA EZ SUPER CURL BUSHING OLIMPIJSKA ŠIPKA je savršena za vežbe ruku i gornjeg dela tela. Sa dužinom od 120 cm i prečnikom fi 50, ova šipka brenda Fitness Experience pruža izuzetnu funkcionalnost i udobnost pri vežbanju. Zahvaljujući svojoj dvojako zakrivljenoj konstrukciji, možete koristiti..
7.300,00 RSD