MANIDEA SHOP
Korpa

Trake za pilates

Trake za pilates ne zauzimaju prostor, možete ih uvek poneti sa sobom, a pružaju vam mogućnost da trenirate bilo gde. 

Pilates je idealan za rehabilitaciju nakon određenih zdravstvenih stanja i povrede. Pilates je oblik vežbanja koji podržava razvoj zglobova i koštane strukture, i savršen je način da dobijete snagu i ojačate slabije ili povređene mišiće i zglobove. Pilates vam može pomoći kod sledećih zdravstvenih tegoba: 

 • Povrede skočnog zgloba

 • Povrede leđa

 • Povrede kuka

 • Povrede kolena

 • Multipla skleroza

 • Parkinsonova bolest

 • Povrede vrata

 • Povrede ramena i tendonitis

 • Išijas

 • Skolioza

Trake za pilates i rehabilitaciju suštinski rade istu stvar - dodaju otpor svakoj vežbi koju radite povećavajući izazov vašim mišićima, pa samim time i njihovu snagu. Pilates koristi kombinaciju od otprilike 50 jednostavnih vežbi koje se ponavljaju za stvaranje mišićnog napora. Ove vežbe se mogu prilagoditi prema vašim potrebama, stoga trake za pilates i rehabilitaciju obezbeđuju lagan trening za rehabilitaciju posle povrede, ili naporan trening za vrhunske sportiste. 

SET TRAKA ZA PILATES FITNESS EXPERIENCE - 4 KOM SET TRAKA ZA PILATES FITNESS EXPERIENCE - 4 KOM
-15 % Nema na stanju
Uštedite kupovinom sve 4 trake za pilates brenda Fitness Experience i obezbedite sebi povoljan set fitnes rekvizita za trening, koji vam nudi mogućnost prilagođavanja nivoa opterećenja u zavisnosti od specifičnosti vežbe, nivoa utreniranosti i mišićne grupe koju angažujete.Prednosti  s..
1.997,00 RSD 2.350,00 RSD
TRAKA ZA PILATES FITNESS EXPERIENCE X HEAVY 1.5m/0,75mm TRAKA ZA PILATES FITNESS EXPERIENCE X HEAVY 1.5m/0,75mm
Nema na stanju
Traka za pilates Fitness Experience - extra heavy je traka za vežbanje izuzetno jakog opterećenja. Dužina trake je 1,5 m, što pruža optimalnu funkcionalnost prilikom izvođenja gotovo svih specifičnih vežbi u pilatesu, fitnesu i rehabilitaciji. Trake za pilates i rehabilitaciju dodaju otpor svakoj ve..
700,00 RSD
Traka za pilates Fitness Experience - HEAVY je traka za vežbanje jakog opterećenja. Dužina trake je 1,5 m, što pruža optimalnu funkcionalnost prilikom izvođenja gotovo svih specifičnih vežbi u pilatesu, fitnesu i rehabilitaciji. Trake za pilates i rehabilitaciju dodaju otpor svakoj vežbi koju radite..
650,00 RSD
TRAKA ZA PILATES FITNESS EXPERIENCE LIGHT 1.5m/0,3mm TRAKA ZA PILATES FITNESS EXPERIENCE LIGHT 1.5m/0,3mm
Nema na stanju
Traka za pilates Fitness Experience - LIGHT je traka za vežbanje slabijeg opterećenja. Dužina trake je 1,5 m, što pruža optimalnu funkcionalnost prilikom izvođenja gotovo svih specifičnih vežbi u pilatesu, fitnesu i rehabilitaciji. Trake za pilates i rehabilitaciju dodaju otpor svakoj vežbi koju rad..
450,00 RSD
Traka za pilates Fitness Experience MEDIUM je traka za vežbanje umerenog opterećenja. Dužina trake je 1,5 m, što pruža optimalnu funkcionalnost prilikom izvođenja gotovo svih specifičnih vežbi u pilatesu, fitnesu i rehabilitaciji. Trake za pilates i rehabilitaciju dodaju otpor svakoj vežbi koju radi..
550,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)