MANIDEA SHOP
Korpa

Trake za pilates

Trake za pilates ne zauzimaju prostor, možete ih uvek poneti sa sobom, a pružaju vam mogućnost da trenirate bilo gde. 

Pilates je idealan za rehabilitaciju nakon određenih zdravstvenih stanja i povrede. Pilates je oblik vežbanja koji podržava razvoj zglobova i koštane strukture, i savršen je način da dobijete snagu i ojačate slabije ili povređene mišiće i zglobove. Pilates vam može pomoći kod sledećih zdravstvenih tegoba: 

  • Povrede skočnog zgloba

  • Povrede leđa

  • Povrede kuka

  • Povrede kolena

  • Multipla skleroza

  • Parkinsonova bolest

  • Povrede vrata

  • Povrede ramena i tendonitis

  • Išijas

  • Skolioza

Trake za pilates i rehabilitaciju suštinski rade istu stvar - dodaju otpor svakoj vežbi koju radite povećavajući izazov vašim mišićima, pa samim time i njihovu snagu. Pilates koristi kombinaciju od otprilike 50 jednostavnih vežbi koje se ponavljaju za stvaranje mišićnog napora. Ove vežbe se mogu prilagoditi prema vašim potrebama, stoga trake za pilates i rehabilitaciju obezbeđuju lagan trening za rehabilitaciju posle povrede, ili naporan trening za vrhunske sportiste. 

Set traka za pilates Fitness Experience 4 kom Set traka za pilates Fitness Experience 4 kom
-15 % Nema na stanju
Uštedite kupovinom sve 4 trake za pilates i obezbedite sebi povoljan rekvizit za trening sa mogućnošću prilagodjavanja više nivoa opterećenja u zavisnosti od specifičnosti vežbe, nivoa utreniranosti i mišićne grupe koju angažujete.Prednosti  traka za pilates u setu sa više opterećanja za fitn..
1.997,00 RSD 2.350,00 RSD
 Traka za pilates Fitnes Experience medium je traka za vežbanje umerenog opterećenja . Dužina trake je 1.5 m, što pruža optimalnu funkcionalnost prilikom izvodjenja gotovo svih specifičnih vežbi u pilatesu, fitnesu i rehabilitaciji.Boja: LjubičastaDužina: 1,5mŠirina: 15 cm..
550,00 RSD
 Traka za pilates Fitnes Experience x heavy je traka za vežbanje veoma jakog opterećenja . Dužina trake je 1.5 m, što pruža optimalnu funkcionalnost prilikom izvodjenja gotovo svih specifičnih vežbi u pilatesu, fitnesu i rehabilitaciji.Boja: CrnaDužina: 1,5mŠirina: 15 cmDebljina: 0,75mmTrake za..
700,00 RSD
Traka za pilates Fitnes Experience heavy je traka za vežbanje umerenog do jačeg opterećenja . Dužina trake je 1.5 m, što pruža optimalnu funkcionalnost prilikom izvodjenja gotovo svih specifičnih vežbi u pilatesu, fitnesu i rehabilitaciji.Boja: CrvenaDužina: 1,5mŠirina: 15 cmDebljina: 0,65mmTrake za..
650,00 RSD
Traka za pilates LIGHT 1.5m/0,3mm Plava Traka za pilates LIGHT 1.5m/0,3mm Plava
Nema na stanju
Traka za pilates Fitnes Experience light je traka za vežbanje malog opterećenja . Dužina trake je 1.5 m, što pruža optimalnu funkcionalnost prilikom izvodjenja gotovo svih specifičnih vežbi u pilatesu, fitnesu i rehabilitaciji.Boja: PlavaDužina: 1,5mŠirina: 15 cmDebljina: 0,3mmTrake za pilates ne za..
450,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)