MANIDEA SHOP
Korpa

Barbells i Body Bars - šipke sa fiksnim težinama

BODY BAR/ WEIGHT BAR / OTEŽANE ŠIPKE ZA FITNES I AEROBIK  – 10 KGBody bar/Weight bar je fitness šipka presvučena gumom visokog kvaliteta za sigurniji i udobniji hvat. Koristi se u fitnes treninzima, vežbanju kod kuće, aerobik i rehabilitaciju. Veomaje korisna u..
4.910,00 RSD
BODY BAR/ WEIGHT BAR / OTEŽANE ŠIPKE ZA FITNES I AEROBIK  – 2 KG BODY BAR/ WEIGHT BAR / OTEŽANE ŠIPKE ZA FITNES I AEROBIK  – 2 KG
Nema na stanju
BODY BAR/ WEIGHT BAR / OTEŽANE ŠIPKE ZA FITNES I AEROBIK  – 2 KGBody bar/Weight bar je fitness šipka presvučena gumom visokog kvaliteta za sigurniji i udobniji hvat. Koristi se u fitnes treninzima, vežbanju kod kuće, aerobik i rehabilitaciju. Veomaje korisna u ..
1.590,00 RSD
BODY BAR/ WEIGHT BAR / OTEŽANE ŠIPKE ZA FITNES I AEROBIK  – 6 KGBody bar/Weight bar je fitness šipka presvučena gumom visokog kvaliteta za sigurniji i udobniji hvat. Koristi se u fitnes treninzima, vežbanju kod kuće, aerobik i rehabilitaciju. Veomaje korisna u ..
3.200,00 RSD
BODY BAR/ WEIGHT BAR / OTEŽANE ŠIPKE ZA FITNES I AEROBIK  – 8 KG Body bar/Weight bar je fitness šipka presvučena gumom visokog kvaliteta za sigurniji i udobniji hvat. Koristi se u fitnes treninzima, vežbanju kod kuće, aerobik i rehabilitaciju. Veomaje ..
3.840,00 RSD
BODY BAR/ WEIGHT BAR / OTEŽANE ŠIPKE ZA FITNES I AEROBIK – 4 KG BODY BAR/ WEIGHT BAR / OTEŽANE ŠIPKE ZA FITNES I AEROBIK – 4 KG
Nema na stanju
BODY BAR/ WEIGHT BAR / OTEŽANE ŠIPKE ZA FITNES I AEROBIK  – 4KGBody bar/Weight bar je fitness šipka presvučena gumom visokog kvaliteta za sigurniji i udobniji hvat. Koristi se u fitnes treninzima, vežbanju kod kuće, aerobik i rehabilitaciju. Veomaje korisna u v..
2.445,00 RSD
STALAK ZA 5 ŠIPKI STALAK ZA 5 ŠIPKI
-20 % Nema na stanju
STALAK ZA 5 ŠIPKIStalak za šipke i barbele ( 5 MESTA) napravljen je od visoko izdržljivih profila, veoma je stabilan, a mesta za oslonač šike su oloženi gumom.Broj mesta na stalku: 5 šipki- barbelaBoja: CrnaGarancija na boju: 2 godine   ..
24.000,00 RSD 30.000,00 RSD
STALAK ZA ŠIPKE I BARBELEStalak za šipke i barbele napravljen je od visoko izdržljivih profila, veoma je stabilan, a mesta za oslonač šike su oloženi gumom.Broj mesta na stalku: 10 BarbellaBoja: CrnaGarancija na boju: 2 godine   ..
33.040,00 RSD 41.300,00 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)