MANIDEA SHOP
Korpa

Body Pump tegovi

Body Pump je jedan je od najpopularnijih i najefikasnijih fitnes programa u regionu i šire, a idealan je ukoliko želite da budete vitki, snažni i zategnuti. Body Pump tegovi su neizostavna oprema za ovaj trening program, a naš set vam pruža mogućnost za kombinovanje vežbi i prilagođavanje težine tega prema vašim mogućnostima.

BODY PUMP SET 20 KG BODY PUMP SET 20 KG
-15 % Nema na stanju
Body Pump set predstavlja ključni deo fitness opreme koju koristi Les Mills-ov Body Pump program, što ga čini jednim od najomiljenijih i najučinkovitijih grupnih fitness programa kako u okviru regiona, tako i šire.Ovaj izvanredan set za vežbanje idealan je i za korišćenje kod kuće, pružajući širok s..
8.405,65 RSD 9.889,00 RSD
Osigurači za šipku fi30 (tzv. štipaljka) se lako montiraju i skidaju sa šipke, a mogu se koristiti i na šipkama bez navoja, kao i na šipkama sa navojem.Korisni su i za bučice fi30, kao dodatni osigurači koji sprečavaju odvrtanje postojećeg zvezdastog osigurača, koji se često odvija tokom vežbanja sa..
450,00 RSD
Unapređeni stalak za Body Pump setove obećava ne samo vrhunski dizajn, već i praktičnost kojom ćete se oduševiti. Sa svojim elegantnim izgledom i malim gabaritima, ovaj stalak je idealno rešenje za svaki prostor u teretani. Bez obzira na to koliko malo mesta imate, ovaj stalak za body pump setove će..
24.120,00 RSD 26.800,00 RSD
Prikazuje se 1 do 3 od 3 (1 strana)