MANIDEA SHOP
Korpa

Body Pump tegovi

Body Pump je jedan je od najpopularnijih i najefikasnijih fitnes programa u regionu i šire, a idealan je ukoliko želite da budete vitki, snažni i zategnuti. Body Pump tegovi su neizostavna oprema za ovaj trening program, a naš set vam pruža mogućnost za kombinovanje vežbi i prilagođavanje težine tega prema vašim mogućnostima.

Body Pump Set je sastavni deo fitnes opreme Les Mills-ovog Body Pump programa, jednog od najpolularnijih i najefikasnijih grupnih fitnes programa u regionu i šire.Odličan rekvizit za vežbanje kod kuće, jer Body Pump set omogućava veliki izbor vežbi, prilagođavanje težine prema vašem trenažnom nivou ..
8.405,65 RSD 9.889,00 RSD
Osigurači za šipku fi30 su u obliku oprugeCena je izražena za 1 par osigurača.Lako se stavljaju i skidaju sa šipke i mogu se koristiti i na šipkama bez navoja ali i na šipkama sa navojem.Korisni su i za f30 bučice kao dodatni osigurači koji sprečavaju odvrtanje već ..
450,00 RSD
Stalak za Body Pump setoveOdličnog dizajana i malih gabarita, tako da je maksimalno funkcionalan i nezauzima mnogo prostora u sali.Može primiti 12 gumiranih Body Pump setova i 15 Hammertone Body Pump setova.Prostor za odlaganje šipki mu je prilično prostran, te može primiti i do 20 šipki. Uz d..
24.120,00 RSD 26.800,00 RSD
Prikazuje se 1 do 3 od 3 (1 strana)