MANIDEA SHOP
Korpa

Kondiciona priprema sportista


Primena Escape Premium ULTRAFLEX rolera predstavlja ultimativni tretman za oporavak umornih mišića. Uretanska penaje hipoalergijska, laka za održavanje,  veoma postojana i otporna na pucanje. U zavisnosti od vežbačevih sposobnosti, upotrebom rolera pre treninga povećaćete mobilnost zglobova tok..
2.880,00 RSD 3.388,24 RSD
Točak - roler za trbušnjakeTrenažer za Trbušnjake - AB Roler Namena: efikasno oblikuje, zateže i učvršćuje trbušne mišiće, mišiće ruku, ramena, butina i leđa. Jednostavnog je oblika i otporne konstrukcije, jer se sastoji od širokog stabilnog točka obloženog gumom , što mu daje posebnu čvstinu i..
700,00 RSD
Trenažer za Trbušnjake - AB Roler Tip: Dvostruki Namena: efikasno oblikuje, zateže i učvršćuje trbušne mišiće, mišiće ruku, ramena, butina i leđa. Jednostavnog je oblika i otporne konstrukcije, jer se sastoji od dva paralelno vezana točka , što mu daje posebnu čvstinu i otpornost.. Opis proizvod..
700,00 RSD
VIŠENAMENSKA BAZA VIŠENAMENSKA BAZA
Nema na stanju
 Višenamenska baza Višenamenska baza od plastike se koristi u kombinaciji sa obručima i šipkama. Može da se puni peskom ili vodom..
650,00 RSD
Prikazuje se 31 do 34 od 34 (3 strana)