MANIDEA SHOP
Korpa

Kanapi za penjanje

Kanapi za penjanje omogućavaju vam da vežbate celo telo - od ruku i ramena do trbušnjaka i leđa. Vežbe sa kanapima za penjanje su odlične za razvoj gornjeg dela tela, kao i za izgradnju čvrstog stiska, poboljšanje agilnosti i unapređenje koordinacije. Manidea kanapi, odnosno užad za penjanje proizvedeni su od prirodnih, neklizajućih materijala sa gumiranim završetkom. 

Anker za TRX, kanape i boks dažove dizajniran je da podrži vaše aktivnosti kao što su kačenje trx-a na plafon ili grede, postavljanje box džakova ili korišćenje kao pomoćna fiksacija battle rope-a. Njegova čvrsta konstrukcija i rupe za šrafove od ø10 garantuju stabilnost i sigurnost prilikom vežbanj..
810,00 RSD 900,00 RSD
Kanap/uže za penjanje je proizveden od prirodnog neklizajućeg materijala - jute,  sa gumiranim završetkom i fabrički je ankerisan i atestiran na 2000 kg opterećenja.Prečnik: fi 40 Dužina: 3 m     ..
2.480,00 RSD
Kanap/uže za penjanje je proizveden od prirodnog neklizajućeg materijala - jute,  sa gumiranim završetkom i fabrički je ankerisan i atestiran na 2000 kg opterećenja.Prečnik: fi 40 Dužina: 4 m          ..
3.025,00 RSD
Kanap/uže za penjanje je proizveden od prirodnog neklizajućeg materijala - jute,  sa gumiranim završetkom i fabrički je ankerisan i atestiran na 2000 kg opterećenja.Prečnik: fi 40 Dužina: 5 m       ..
3.580,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)