MANIDEA SHOP
Korpa

Pojasevi za teretanu i pojas sa opterećenjem

Pojas za teretanu i pojas sa opterećenjem su ključni dodaci za svakog ozbiljnog rekreativca ili profesionalnog sportistu koji želi unaprijediti svoje treninge. Ovi proizvodi ne samo da pomažu u održavanju pravilne forme tokom vežbanja, već takođe pružaju podršku kičmi i trbušnim mišićima, smanjujući rizik od povreda i poboljšavajući performanse.

Značaj Pojasa za teretanu:

Podrška Kičmi:Kada podižete težak teret, važno je održati pravilnu formu kako biste izbegli povrede kičme. Pojas za teretanu pruža dodatnu podršku kičmi, čime smanjuje pritisak na leđa i sprečava njeno preopterećenje.

Stabilnost Trbušnih Mišića: Pojas za teretanu aktivira i stabilizuje trbušne mišiće i izjednačava spoljašnji i unutrašnji trbušni pritisak tokom forsiranih ponavljnja vežbi ,sprečava opasnost od pojave kile ili bruha koji nastaje upravo usled neravnoteže između unutrašnjeg i spoljašnjeg pritiska u trbušnoj dupli. Pojas za teretanu vam omogućava da održavate stabilnost i ravnotežu tokom teških vežbi, izjednasčava pritisak u trbušnjoj duplji i time preventivno delujete na zaštitu od pojave bruha i povrede lumbalnog dela kičme.

Razvoj Snage: Korišćenjem pojasa za teretanu ili pojaseva sa opterećenjem, možete povećati svoju snagu jer vam omogućavaju da podignete teži teret uz manji rizik od povrede.

Vežbe u kojima se koristi Pojas za teretanu:

Čučnjevi i pojas za teretanu:

Čučnjevi su osnovna vežba koja aktivira više mišićnih grupa u tijelu, uključujući kvadricepse, zadnje lože, i mišiće trupa. Pojas za teretanu pomaže u održavanju stabilne forme tokom čučnjeva, što omogućava dublje i efikasnije izvođenje ove vežbe.

Deadlift-Mrtvo dizanje i pojas za treretanu:

Deadlift je vežba koja cilja mišiće leđa, zadnje lože, gluteuse i trapezoidne mišiće. Korištenje pojasa za teretanu pruža dodatnu podršku kičmi i trbušnim mišićima, čime se smanjuje rizik od povrede kičme i pojave bruha, što vam omogućava da bezbedno podignete veće težine.

Farmer's Walk i pojas za teretanu:

Ova vežba uključuje nošenje tegova ili kettlebella na određenoj udaljenosti. Pojas za teretanu pomaže u održavanju pravilne posture tokom ovog pokreta, što smanjuje opterećenje na kičmu i omogućava vam da se fokusirate na aktivaciju mišića donjeg dijela tela i trupa.


Značaj Pojasa sa opterećenjem - pojasa sa dodatnim opterećenjem

Pojas sa opterećenjem vam omogućava da povećate intenzitet vežbi i postignete bolje rezultate. Na pojas sa opterećenjem dodajte dodatnu težinu prilikom izvođenja različitih vežbi i postignite veću aktivaciju mišića i efikasnijeg treninga u odnosu da radite samo sa svojom sopstvenom težinom.

Vežbe sa pojasom sa opterećenjem:

Zgibovi uz pojas sa opterećenjem:

Dodavanje opterećenja na pojas sa opterećenjem tokom izvođenja zgibova povećava otpor i intenzitet vežbe, što rezultira većom izgradnjom mišića leđa, bicepsa i trapezoida.

Propadanje(Dips) uz pojas sa opterećenjem:

Korištenje pojasa sa opterećenjem prilikom izvođenja propadanja omogućava vam da dodate težinu vašem telu, što rezultira jačim tricepsima, deltoidima i mišića grudnog koša.

Hip Belt Čučnjevi uz pojas sa opterećenjem:

Ova varijacija čučnjeva omogućava vam da izvodite čučnjeve koristeći pojas sa opterećenjem oko kukova. To vam omogućava da izbegnete opterećenje na leđima i kičmi, dok istovremeno dobijate koristi od dodatnog otpora.

Koristeći pojas za teretanu i pojas sa opterećenjem, možete efikasnije izvoditi vežbe, postići brže rezultate u vašem treningu i preventivno uticati na sprečavanje povrede. Budite sigurni da pravilno postavite pojaseve i pratite uputstva za njihovo korištenje kako biste imali maksimalni benefit i smanjili rizik od povreda

Premium Bodybuilding Kaiš - pojas za sigurno dizanje tegova je posebno dizajniran da vam pruži izuzetnu stabilnost i podršku tokom napornih treninga dizanja tegova.Karakteristike ovog bodybuilding kaiša je njegova izvanredna podrška lumbalnoj kičmi i visokokvalitetan materijal od kojeg je napravljen..
3.690,00 RSD 4.100,00 RSD
Premium Bodybuilding Kaiš - pojas za sigurno dizanje tegova je posebno dizajniran da vam pruži izuzetnu stabilnost i podršku tokom napornih treninga dizanja tegova.Karakteristike ovog bodybuilding kaiša je njegova izvanredna podrška lumbalnoj kičmi i visokokvalitetan materijal od kojeg je napravljen..
4.230,00 RSD 4.700,00 RSD
Povećajte intenzitet treninga sa pojasem za dodavanje opterećenja. Pojas je specijalno dizajniran da vam omogući  da trenirate sa dodatnim opterećenjem i unapredite svoje rezultate. Dimenzije pojasa su pažljivo odabrane kako biste dobili maksimalnu podršku i udobnost. Širina pojasa u leđno..
1.980,00 RSD 2.200,00 RSD
Premium Bodybuilding Kaiš - pojas brenda Experience Fitness za sigurno dizanje tegova je posebno dizajniran da vam pruži izuzetnu stabilnost i podršku tokom napornih treninga dizanja tegova.Karakteristike ovog bodybuilding kaiša je njegova izvanredna podrška lumbalnoj kičmi i visokokvalitetan materi..
3.870,00 RSD 4.300,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)