MANIDEA SHOP
Korpa

Prsluk sa opterećenjem - Prsluk sa tegovima

Poboljšajte svoj trening dodavanjem  prsluka sa opterećenjem  u svoju rutinu vežbanja! Ovaj prsluk omogućava dodatni otpor tokom vežbanja, pružajući vam mogućnost da maksimalno iskoristite svaki pokret.

  Vežbanje sa prslukom sa tegovima povećava vašu potrošnju kalorija tokom treninga, što vam pomaže u postizanju vaših ciljeva mršavljenja ili održavanja telesne forme.Prsluk sa opterećenjem -prsluk sa tegovima  ima široku primenu u fitnesu, kondicionoj pripremi i razvoju snage.

Pogodan za trening u teretani, CrossFit trening, Kondicionu pripremu sportista i trening kod kuće. Velika je paleta vežbi koje možete izvoditi sa prslukom sa tegovima, a mi ćemo izdvojiti 5  najpopularnijih. 

Čučnjevi i Prsluk sa opterečenjem:

Ojačajte mišiće nogu i zadnjice dodatnim otporom prsluka sa tegovima.

Čučanj - Skok i Prsluk sa opterećenjem :

Poboljšajte eksplozivnost i snagu nogu i ramenog pojasa izvodeći vežbu Čučanj - Skok sa ravnomerno raspoređenim dodatnim opterećenjem prsluka sa opterećenjem ForeceUSA. Prsluk Force USA prijanja čvrsto uz telo i neće vam smetati prilikom brzih promena položaja tela iz dubokog čučnja u visoki skok. Prsluk će ostati čvsto pripijen uz važe telo, što je jedna od njegovih velikih prednosti u odnosu na konkurentske prsluke na tržištu.

Sklekovi i Prslukom sa opterećenjem:

Izgradite snagu gornjeg dela tela i stabilizujte mišiće ramena i trupa uz pomoć našeg prsluka.

Burpees i Prsluk sa opterećenjem:

Izvodite ovu dobro poznatu kondicionu vežbu za razvoj snažne izdržljivosti i eksplozivnosti uz opterećenje preko težine sopstvenog tela i time ostvarite dodatne benefite u efektivnsti vašeg treninga. Prsluk prijanja čvrsto uz telo i neće vam smetati prilikom brzih promena položaja tela iz stojećeg u ležeći položaj i obrnuto.

Trčanje i Prsluk sa opterećenjem:

Povećajte intenzitet kardio vežbi dodavanjem prsluka sa tegovima, što rezultira većim sagorevanjem kalorija i poboljšanom izdržljivošću. Prsluk prijanja čvrsto uz telo i neće vam smetati prilikom brzih promena položaja tela iodskoka prilikom trčanja.

Dodajte prsluk sa opterećenjem u svoju rutinu vežbanja i iskusite razliku koju dodatni otpor može doneti vašem treningu! Bez obzira da li ste početnik ili iskusni sportista, naš prsluk će vam pomoći da dostignete nove visine u svojim fitnes ciljevima.
Poboljšajte svoj trening dodavanjem  prsluka sa tegovima  FORCE USA u svoju rutinu vežbanja! Ovaj prsluk omogućava dodatni otpor tokom vežbanja, pružajući vam mogućnost da maksimalno iskoristite svaki pokret.Materijali: Izdržljiv i udoban materijal koji omogućava slobo..
12.600,00 RSD 14.000,00 RSD
Poboljšajte svoj trening dodavanjem  prsluka sa tegovima  FORCE USA u svoju rutinu vežbanja! Ovaj prsluk omogućava dodatni otpor tokom vežbanja, pružajući vam mogućnost da maksimalno iskoristite svaki pokret.Materijali: Izdržljiv i udoban materijal koji omogućava slobodno kretanj..
16.284,00 RSD 18.093,00 RSD
Blok tegovi za prsluk sa opterećenjem od 1kg su idealno rešenje ukoliko vam je potreban rezervni deo za vaš prsluk sa opterećenjem Force USA. Ovi blok tegovi su kompatibilni i za prsluke sa istim sistemom iz naše široke ponude. Ova ponuda vam omogućava da lako nadoknadite izgubljene blokove ili da p..
450,00 RSD
Prikazuje se 1 do 3 od 3 (1 strana)